reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mama, my kiedyś na stacji Shell dostaliśmy piłkę do nogi. Była cała aż pól minuty ;-)

A tu na chwilkę wrzucam Wam fotę, zaraz po powrocie z Serbii. Mój Książę Groszek stęskniony za pańcią, a pańcia w masakrycznym stanie fizycznym :zawstydzona/y:

[była fotka, nie ma fotki :p ;) ]

Ostatnia edycja:
Carola, daj spokój!!! Tłuste włosy, cera na wyjeździe mi się pogorszyła, siniak na nodze a małż miał radochę i fotę cyknął ;-) Groniu to za mną jak cień chodził i tak zasnęłam z moim orzeszkiem ;-)

Carola, ja się jednak do Ciebie wybiorę i natrzaskam tak po pupie, będzie puchnąć równo :-D;-)

Ty jesteś piękną kobietą, cudnej urody buzią i z cholernie niską samooceną!!! Musisz coś z tym zrobić, hm? Na początek, codziennie kilka razy powtarzaj sobie, że jesteś piękna i ZAJEBISTA i uwierz w to w końcu.
Piszę jak czuję, widzę i jak jest :tak:
Bez żadnej ściemy.
No dobra, bo zaraz ktoś pomyśli, że na podryw Cie biorę :sorry2::-D

reklama
Do góry