reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kasiu - mnie też nie było miesiąc i nikt mnie nie nawoływał, ale jestem znowu i fajnie nam się plotkuje :) Poza tym ja się z tobą spotykam na innych wątkach, więc wiem co u Ciebie ;-) i nie odczuwam twojej nieobecności. Nie obrażaj się kochana, pogłaszcz melonika i leniu**** w łóżeczku. Kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palemko - strasznie się cieszę twoim szczęściem. Pisz kochana, nie stresuj się, my tu wszystkie trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było jak u Palemki :tak:

Bree - kciuki za badanka &&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze :)

Carol - matko jedyna, prawo jazdy, kiedy to było? Ja mam prawko od 20 lat. Teraz mam ochotę na prawko na motor. Trzymam kciuki za twoje egzaminy &&&&&&&&&&&&&&&&

Witaj Agnieszko :)

Gusia - umieram z ciekawości! Rozumiem, że @ nie ma? A kiedy miałaś dostać, jak by co?

reklama
witam się z pracy
miłego dnia dla wszystkich
u mnie wczoraj wybuch i dziś piekny skok wiec jestem spokojna i czekam teraz na niespodzianke.. ;)

Zjola dzięki ;))))

Kinga &&&

ja odkurzam ,ogarniam dom i staram sie nie mysleć ,że owu na godzinach...test owulacyjny pozytywny-oj dzis znów bedzie trzesienie ziemi u nas:))

Palemka-~~~~~~~~~~~~~~ potrzebne;))

Kinga - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carol - ja zwykle maluję się przed lustrem :-D a nie przed kompem :szok:

Gusia to ja trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& oby jak najwyższy :tak:
Mama przykro mi że sie tak długo starasz to takie okropne i niesprawiedliwe ale w końcu każda znas zobaczy te dwie kreseczki chodz ja nie potrafie sobie ich wyobrazic
Caroline trzymam kciuki za egzamin z prawka ja zdałam za pierwszym ale egzaminator mi sie trafił jajus i nie odczułam egzaminu bo całe poł godziny sie recholiłam

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Palemko witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja też mogę troszkę tych fluidków?

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie z tak długim staraniem ja czasem mam ochote powiedziec STOP ale juz tak daleko tak zaszło a pozatym mój Mati tak bardzo chce rodzeństwa a mi przykro bo nie moge mu tego dać
Palemko wielkie gratulacje szczesliwych kolejnych miesiecy:tak: i ja bym prosiła o fluidki :*

Do góry