reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Palemka noooo dziekuję nałapałam ;)
dziewczynki podziele sie -łapcie tez ;)

Agnieszka nie radzimy sobie...nie raz mamy doły,nie raz rzucamy to wszystko....ale pragnienie dzidzi jest większe i wychodzimy z dołka i działamy dalej...

Zjola dla Ciebie nadal&&&&&&&&&& za histero!!

Amalfi-cześc babeczko:)))

reklama
Agnieszka- pewnie ,że sie rozumiemy;))

mój mąż łyka mace tylko ,że taką
Maca 500 mg - 100 Kaps. WZMACNIAJĄCE ORGANIZM

1980569970

l katnitynę
fertil man - http://allegro.pl/poprawa-nasienia-lepsze-plemniki-fertilman-i1941364494.html
1941364494

mg
wit E

to wszystko bierze gdzies od miesiąca..

Ostatnia edycja:
Mama dzieki za link do fernil mal napewno zastosuje no i ta mace kupie ja tez bede łykac on niech wczesniej zacznie a ja najwyzej jezeli wredota sie pojawi a narazie moj salfazin łyka od dwoch miesiecy

Agnieszko - ja się staram 3 lata, po drodze dwa razy poroniłam. Staramy się nadal, bo może jednak się uda. Nie mamy jednak, już takiego ciśnienia, jak na początku. Będzie, co ma być.

Mama - oby twój dołek stał się teraz górką :) i zaowocował.

Agnieszko - mamy zrobiony pełen komplet badań, jakie są tylko możliwe. Wszystkie wyniki są bez zarzutu. Histeroskopia polega na wprowadzeniu do macicy kamerki i przyrządów przez szyjkę macicy. Dodatkowo do macicy wpompowują płyn, żeby ja rozszerzyć i dokładnie obejrzeć. Ja już miałam histeroskopię diagnostyczną, przy której ilość płynu jest mniejsza. Wykryto zrosty, które trzeba usunąć w pełnym znieczuleniu, bo ilość wprowadzanego płynu jest dużo większa, co sprawia dotkliwy ból. Zrosty też usuwa się narzędziami wprowadzanymi przez szyjkę macicy, tak, że nie ma żadnego cięcia i blizn. Gin stwierdził, że po usunięciu zrostów, jeżeli nie nastąpi jakiś błąd przy podziale komórki jajowej mam szansę na naturalne zajście w ciążę i donoszenie ciąży.
Dzięki za kciuki :)

strasznie to brzmi :-(ja też robiłam badania a estrogen to powiedziała że wzorcowy że widzi po moich wynikach że moge zajsc w ciąże chodz progesteron jak na ta faze za niski mialam i dała mi lutke a jak mam dni płodne to dużo tego śluzu i być moze ze za gesty i dała mi na rozrzedzenie mam 26 usg ale nie wiem czy pojde bo moge dostac @ tak w ciemno sie zapisałam a noz nie dostane ja biore omege 3, centrum, aspiryne protect na rozrzedzenie i lutke
chyba ze to nie we mnie problem moze byc w moim zobaczymy jak mi nie pomoga te leki to luty czas zobaczyc co jest
ja we wrzesniu 2010 mialam ciaze biochemiczna nie mialam @ dwa dni i zrobiłam test i wyszły dwie krechy dwa dni pozniej dostałam @:-(

reklama
Do góry