reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

beta negatywna......... odstawiam dupka i sie poddaje. życze wam powodzenia. będe wpaDAĆ OD CZASU DO CZASU ZOBACZYĆ CO U WAS , MAM NADZIEJE ŻĘ WAM SIE SZYBKO UDA.

reklama
Zjola dziękuję :)) ale mi się ciepło na sercu zrobiło;))

Gusia -odpocznij i po @ wracaj do nas i do starań!!
wiem ,że wpadłaś w dół-podaję Ci rękę ,żebys mogła z niego wyjść!! ja też już 2 lata dziergam....
wiem jak się czujesz ...oj wiem.

Mama - cała przyjemność po mojej stronie :)

Agnieszko - no widzisz jak to jest, niby badania w porządku a dziecka , jak nie ma tak nie ma. Wcześniejsze ciaże pomimo braku zrostów też nie udane, wiec w dalszym ciagu będzie to wielka loteria. Gin mówi, że tym wszystkim często rządzi przypadek, niestety i 60 % ciąż zdrowych par jest ronionych.

Hej baby,
no dobra, niech będzie moja strata, odezwę się :-p:-p:-p i tak was codziennie podglądam :-p
Miałam gorszy okres, 4 tygodnie leżenie było okropnie męczące. Zostały jeszcze niecałe 3...Ale teraz nastawiam się bardziej optymistycznie.
gusia, przykro mi, ale nie wolno się poddawać!
Agnieszka, witam się z Tobą :tak:
zjola, melonik dawno temu awansował na dynię, a ostatnio na spadź pszczelą :szok:
mama, &&&&&&&&&&& za plemniki męża hehe.
palemko, strasznie mocno trzymam kciuki, przede wszystkim za Twój spokój, wiem, jak Ci trudno!

Pozostałe staraczki-buziaki!

Kasiu - spadź pszczela? A cóż to za wynalazek? Czekaj, czekaj ... Szukam tłumaczenia ... Jest! To jest odmiana melona! A więc w dalszym ciągu pogłaszcz melonika :-D No i odpoczywaj i nie stresuj się i nie gniewaj się na nas :sorry2:

Nie gniewam się, tylko trochę przykro mi było, bo akurat okres świąteczny był i wszyscy zapomnieli :-(

A melonik tyłek wystawia do głaskania :-D

reklama
Do góry