reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Khaka mnie tez nie bylo i nikt mnie nie nawolywal chociaz kazdy twierdzi ze tesknil :) hahah czasem tak jest ze zauwazamy ale nie piszemy!

reklama
jera i kasiu my poprostu boimy się nawoływać niepojawiające się dziewczyny bo potem że znowu się nie udało itp. .. już naprawdę nie wiadomo jak dogodzić a tak wpadają zaciążone, albo obkupione z zrobionym remontem pokoiczku i już czekają na rozwiązanie

mama działaj co ty robisz dziewczyno męża wykorzystać i to już

W sumie u mnie juz 28 dc... i cisza..... ale mam nadzieje ze @ jeszcze przez 7 miesiecy przyjdzie :) Tak do 9 mesiecy daje jej czas :)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się i ja.
Czytam Was codziennie, by być na bieżąco, ale nie udzielam się bo nie bardzo mam czas by się dostatecznie zaangażować a nie chcę Wam tu wpadać i zdawkowych wiadomości zostawiać.
Mama super, warunki idealne. Ja też zaszłam w cyklu z owu w 9. dniu. powodzenia ;-))

PALEMKA gratki. Ogromne. Naprawdę. Bądź dzielna, wszystko musi być dobrze!!

Carola fajne oprawki. Trzymam kciuki za Was. Oby się wszystko poukładało jak najszybciej.
Jak tam wrażenia po jeździe??? Fajnie było?

Lopop, Jera - jesteście następne w kolejce do wpadki??? :-)

Zjola, Gusia - pozdrawiam. Zjola trzymam kciuki za szybkie zaciążenie po wycięciu zrostów.

U mnie leci, dzień za dniem, dom, praca. Nic nowego. Teraz planuję remont, dziś mieliśmy Pana fachowca żeby ustalić zakres robót.
Jutro zaczynamy 12 tydzień. W środę mamy USG z pomiarami przezierności i przepływów. Trochę się cykam ale nie jest źle.

Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam. Błonka głaski dla brzusia.

Ostatnia edycja:
Do góry