reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

a moze poilip lub pozostałość po owulacji - nie wiem nie znam sie, TYlko ta lekarka mnie nakręciła niepotrzebnie jestem zła i to bardzo

reklama
gusia pozostalosc z pecherzyka raczej nie... polip? nie wiem bo nie wiem jak wyglada... na torbiel tez to nie wyglada bo w srodku z prawej u gory widac malenka kropeczke... chyba

ej ale ciaza moze byc mozliwa.. przeciez okresy sie zdazaja w ciazy takie skape a ty takie miewasz wiec nie mozna niczego wylkuczyc.. zastanawia mnie grube endo... przy czym jeszcze wystepuje grube endometrium? ja przypone ze sporo po terminie miesiaczki tez mialam tylko maly pecherzyk w macicy...

błonka - tylko na moim usg tej kropki nie widać bo to jest o wiele mniejsze. boje sie że to może być jakas pozostłość z tamtego cyklu która sie nie rozwineła. Wiem mam schize..........

Ja tak miałam po owu,też się napaliłam jak szczerbaty na suchary jak zobaczyłam usg.
Endo ma się porządne na koniec cyklu.
Powtarzałaś test?Który masz dc?

carol nie robiłam testu bo dziś 25 dc to chyba za wcześnie

Dziewczyny bo ona do 24 czyli do kolejnego usg kazala mi brać duphaston 2*1 czy mimo brania go okres przyjdzie jak by nie było nic na rzeczy

Ostatnia edycja:
reklama
Gusia - Błonka ma rację, na kropkę w środku jest za wcześnie. Co do Duphastonu, to nie wiem ale na zdrowy rozum zawiera progesteron, który podtrzymuje ciążę, więc @ będzie gdy go przerwiesz. Tak czy siak musisz czekać do wizyty :(

Do góry