reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Dziewczyny macie racje.
Może jutro mi sie uda zrobić. Zastanawiam sie tylko po co ona mi robiła nadzieje........ryczeć mi się chce. TO ponad moje siły nie wiedziłąm ze tak to bede wszystko przeżywać. PO co ja szłam na to usg.
Mama -to mój 19 cykl

Jeszcze wylazła mi jakaś wredna zima. Kończę marudzić życze wam miłego popołudnia. Odezwę się jak już będę miała wyniki.

reklama
Gusieńka dziewczyny dobrze piszą- bete trzeba zrobić.
I marudź ile wlezie i tak jestes spokojna ja bym chyba chodziła po scianach na twoim miejscu...
ja cię nie chcę nakręcać ale jest jeszcze jedna możliwosc wyjasnienia tego czegos w srodku twojego brzucha... może być tak owulacja ci się bardzo przesunęła a ten okres który miałas słaby to było krwawienie sródcykliczne (ja nigdy nie mialam czegos takiego ale wiem ze się zdarza) i potem była owul i fasoleczka się rozwija. i za to potrzymam kciuki&&&&& a betka jutro wyjdzie jesli jest tak jak ja piszę. nie ma sensu się męczyć w niepewnosci tym bardziej ze tak jak Bree pisała musisz być pod kontrolą lekarza...

Mamus czesc. nowy gin, nowe spojrzenie- może cos wymysli.

Padniecie jak wam pokażę co zakupiłam na targu staroci:-D wrzucę na grupę jak tylko zrobie foto.

Błonka ale sliczny masz awatarek:)

Witam sie i ja :) Juz naszczescie po pracy a jutro wolne!! wiec odpoczne troche.

Zjola trzymam kciukasy za 15 lutego!!
Mama u nas zimy jeszcze nawet nie bylo.. wczoraj bym mroz, dzisiaj popadal snieg i odrazu stopnial.
Blonka z tymi "cichymi dniami mamy tak samo" ich wogole nie ma.
Carola wy jestescie nie caly rok po slubie.. to moze sie jeszcze docieracie.. nie wiem ciezko mi powiedziec...
Gusia.. ja juz czekam 28 cykl a tobie jest latwiej bo jednak juz jedno dziecko masz.. a ja zawsze wierze ze moze tam jednak cos jest :)
Tymonka ja tez chce zobaczyc ale nie wiem jak sie dostac ta,m :(

~dziewczyny poszłam z mama dzis do smyka po prezent dla 6 miesiecznego dzieciaka no i tak ogladamy ogladamy i zaszlismy na ciuszki malenkie... ja patrze a mama bierze 2 komplety body, jakies kaftaniki.. buciki białe.. czesc niebieska czesc rozowa ale z przewaga na rozowe :p no i do kasy.. szok hehe przyszła babcia :) cieplo mi sie zrobilo :) po takim czasie nareszcie moge poczuc jak to jest ogladac z zamiarem kupna... zycze wam tego uczucia z calego serca... głupie to ale poczulam sie w ciazy :p

jera własnie nie wiem jak cię tam zaprosić kurka chyba ktos kto założył grupę musi ci wysłac zaproszenie. ja tam bardzo żadko teraz zaglądam a zdjęcie postaram się dzis lub jutro wrzucić:)

reklama
Do góry