reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale się porobiło widzę ...

Gusia mi to wygląda na pęchol ciążowy...ale są też mięśniaki w macicy i inne cuda...ja takie coś widziałam 2 razy-w ciąży z dziećmi..
mam nadzieję,że to fasolla..........

Carolaaa mega &&& za Wasze małżeństwo-rozmowa,rozmowa i jeszcze raz SZCZERA rozmowa....

Wikula no mam nadzieję,że staranka będą milusie a Ty w tym czasie @ nie dostaniesz:))

byłam z synem u pediatry bo od soboty ma 40 stopni gorączki pod pachą...
podejrzewa mononukleozę -dała skierowanie na jutro na mocz i krew..
oprócz tego antybiotyk + osłonowe i heviran i tantum verde-100zł poszło,realizują recepty ,ale płacisz 100%!!

mama ja mam miesniaka i on na usg inaczej wychodzi.. bardziej wychodzi jak jasna plama, ale fakt sa inne rozne rzeczy ktore tez moja byc.. kochana jak jest juz pecherz ciazowy to i bhcg wyjdzie dodatnie, zrob i sie nie zastanawiaj bo tracisz nerwy swoje i nasze :p trzymam kciuki!!!! idz na bete bo sie niecierpliwie!!

ojoj brzmi groznie oby goraczka spadla.

Gusia ja przeżywam rozczarowanie od 2 lat...wiem czego sie boisz,ale lepiej zrobic i wiedzieć na czym stoisz niz brac leki-wydłużać sobie cykl,robic nadzieję a potem będziesz musiała kilka cykli przeczekac ,żeby wszystko wróciło do normy...

zrobisz jak uważasz..ja bym poszła w takiej sytuacji na 100% na bete.

gusiu, mama ma racje, idz na bete... wydluzasz sobie tylko wszystko.. a rozczarowanie bedzie wieksze pozniej , bo z kazdym dniem coraz bardziej sie nakrecasz... a tak wszystko bedzie jasne... bedziesz sie cieszyc albo szybko ci przejdzie i zaczniesz nowy cykl.. znam to uczucie wierz mi ze tak bedzie lepiej

gusia - popieram dziewczyny, idź na betę, wtedy będziesz wiadziała na czym stoisz...ale dokładnie wiem czego się obawiasz...

carola - ciężko mi cokolwiek doradzać, ale jestem pewna, że szczera, poważna rozmowa może pomóc... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

mama - do mnie @ na pewno w tym cyklu przyjdzie, bo ja teraz antybiotyk brałam, na tą podłą bakterią i dopiero w tym tygodniu muszę iść na posiew kontrolny, ale coś nie mogę się z ginką skontaktować...

Kurka musze poodkurzać w domu, ale przełożę to na jutro, bo dzisiaj już mi się nie chce...

reklama
Wikula zaraz jestem u Ciebie ja lubie odkurzać :):)
no to w takim razie kontaktuj sie z ginką i do dzieła niedługo:)

a ja jak byłam z synem w przychodni to umwiłam sie na czwartek do gina-mamy jakąś nowa panią ginekolog to sie przejdę..a w czwartek bedzie 10 d.c. to akurat na usg:)) i cytologie zrobię od razu:)

Do góry