reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama05 uwielbiam mikrodermabrazję,wtedy właśnie buziula taka gładziutka ,jakbyś kochana była bliżej to bym chodziła co tydzień :-D:-)
i też bym tak chciała sobie robić :-)
carola bardzo fajny prezent i też bym chciała dostać pierścionek i laptopa,bo mój się sypie :wściekła/y:a @ dobrze,że w końcu przyszła ureguluje się cykl i będzie dobrze,zobaczysz

Amalfi - witaj :) Ja pojawiłam sie na weterankach pewnie jakieś 1,5 - 2 miesiące temu. Teraz nie było mnie tu bardzo długo bo nie miałam internetu. Ja podczytywałam Was na bieżąco i starałam się przeczytać wcześniejsze strony (utknęłam na 560str). Co mnie tu sprowadziło? Jesteśmy małżeństwem od maja 2008, a od kwietnia (czyli miesiąc przed ślubem) kochamy się bez zabezpieczeń. Dziecka nadal nie ma. Przez pierwszy rok jakoś się nie bardzo przejmowaliśmy, ale teraz to uważam, że stanowczo za długo to trwa. Niektóre cykle to naprawdę był szał ciał :) a i tak nic z tego nie wyszło. Niby ja zdrowa, mąż też (tylko, że ja nie miałam nawet połowy badań zrobionych), a nic nie wychodzi....4 lata zaraz minie...

marcysiu a m badał nasienie tak? ty masz hormonki zbadane? jakie jeszcze badania? Ja się staram ok 3 lata ( w lutym minie) też nie wiadomo dokładnie co jest grane tzn wrogosc sluzu niby, my już zrobilismy inseminacje ale nic to nie dało:( teraz jeszcze naturalnie próbujemy .. ostatkami sił:tak:
Witaj u nas na wątku jeszcze raz:)

Tymonka - my wszelkie badania mieliśmy robione dwa lata temu. Dużo czasu już minęlo i wypadałoby powtórzyć badania i planujemy to zrobić. Tylko, że ja zaczęłam nową pracę (od 3 tygodni) i na razie nie mogę liczyć na żadne wolne. Pewnie w lutym wezmę ze dwa dni wolne i wybierzemy się do Warszawy do jakiejś kliniki i prywatnie porobimy. To ułatwi sprawę. A na razie staranka nadal naturalnie :)

Marcysia witaj ,oj tak -dawnooo Cie nie było:))
witaj ponownie ;)
i nadal &&&&&&&& za Wasze działania ;)

Zuzinka no szkoda ,że nie mieszkasz bliżej :) ale fajnie,że znasz dobrodziejstwa mikrodermabrazji:))))

Tymonka- no to kochana !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za efekty Waszych działań
a to mój cykl do tej pory :

g.png

nie mam teraz tyle czasu na siedzenie przed kompem jak wtedy, gdy nie pracowałam... :( Ciężko mi będzie za Wami nadążyc, ale będe sie starała jak najczęściej do Was zaglądać.
A jak samopoczucie Błonki, Bree, Kahaki (mam nadzieję, że nie przekręcilam nicka)?

reklama
Amalfi - witaj :) Ja pojawiłam sie na weterankach pewnie jakieś 1,5 - 2 miesiące temu. Teraz nie było mnie tu bardzo długo bo nie miałam internetu. Ja podczytywałam Was na bieżąco i starałam się przeczytać wcześniejsze strony (utknęłam na 560str). Co mnie tu sprowadziło? Jesteśmy małżeństwem od maja 2008, a od kwietnia (czyli miesiąc przed ślubem) kochamy się bez zabezpieczeń. Dziecka nadal nie ma. Przez pierwszy rok jakoś się nie bardzo przejmowaliśmy, ale teraz to uważam, że stanowczo za długo to trwa. Niektóre cykle to naprawdę był szał ciał :) a i tak nic z tego nie wyszło. Niby ja zdrowa, mąż też (tylko, że ja nie miałam nawet połowy badań zrobionych), a nic nie wychodzi....4 lata zaraz minie...

marcysia to rzeczywiscie dluuuuugo sie staracie, to tym bardziej witaj u nas. I szacun ze dotarlas do blisko 600 str czytajac nas hehehehh. A nie mysleliscie o IUI?? Bo piszesz ze wyniki sa ok raczej
mama ja raz mialam mikroderm, ale slyszalam ze zeby zobazcyc efekty to trzeba ze 6 razy zrobic, a ja nie mam czasu na to raczej

Do góry