reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi po pierwszym razie tez różnice widać ..
no ja mogę sobie w salonie różne rzeczy robić to tak co 2 tyg sobie mikro robie...choć samej sobie to srednia przyjemność;)))

Marcysia-dostałas pracę ??
a Błonka była ostatnio na usg-dzidzia rośnie zdrowo ;)
Bree czuje się oki:)
a Kahaka musi leżeć bo ma szyjkę krótką i musi sie oszczędzać ..ale Agatka ma sie dobrze:)

reklama
Amalfi - lekarz zaproponowal nam IUI (coś koło sierpnia), ale ja wtedy nie miałam pracy, a z jednej pensji ciężko było nam odłożyć, tym bardziej, że jak sama dobrze wiesz, skuteczność IUI jest dość niska.... Na razie staramy się naturalnie :)
Mama - od 3 tygodni pracuję!!!!! :) Nie jest to praca moich marzeń, ale może sie wszysko ułoży. Ja jestem fizjoterapeutą i zawsze chciałam pracować w przychodni i robić kursy rehabilitacji dzieci. Niestety na kursy trzeba mieć kupę kasy i mega szczęście żeby się załapać na dobre kursy. A praca w przychodni też nie wchodzi w grę. Na razie pracuję w domu opieki społecznej. W swoim zawodzie, jednak cały system rehabilitacyjny wygląda tam 180[SUP]o[/SUP] inaczej niż w przychodniach. Najważniejsze, że w ogóle pracuje i w koncu wyjdziemy z dołka finansowego :)
Uciekam spac, bo 5.15 pobudka (oj, jak ja tego nie lubię!)
Pozdrawiam :)

mama - twój wykres wygląda rewelacyjnie, idealnie, oby się zakończył zielono!

marcysia - najważniejsze, że pracujesz w swoim zawodzie, potem może uda ci się do końca zrealizować marzenia!

carola - dużo nie poszlałam, bo nie zachwyciły mnie rzeczy, kpiłam tylko trzy rzeczy w zarze, takie spodnie (czarne) PLEATED TROUSERS - Collection - Trousers - Collection - Woman - ZARA Poland
i dwie koszule: SHIRT WITH FRILL COLLAR - Collection - Shirts - Collection - Woman - ZARA Poland
i
jeszcze jedną kremową, taką z gniecinego materiału, ale nie mogę jej znaleźć w necie

wikulaa super ciuchy wybralas, a duze znizki byly??
marcysia no tak, drogie takie IUI, a czasem trzeba kilka razy zrobic:-(

Ostatnio wyczytalam ze w czestochowie IVF bedzie refundowane, wiec jak ktoras jest z okolic, to warto sie dowiedziec

wikula miło że pytasz u mnie ciężko bo dużo pracy mamy w firmie. ale daje rade;)
lopciu zdrowiejcie.. mowisz że lepiej to dobrze! wiem co przechodzisz bo u mnie w grudniu był szpital w domu:/ Filip miał zapalenie płuc a ja zapalenie zatok i cały miesiac w domu siedzieliśmy masakra:(( dobrze ze to juz za nami.
carola przykro mi z powodu @

dobrej nocy życzę wam
mało mnie
ale czasu brak na bb :/

witam :)
pogoda masakra-wieje!!leje!!
na ,ale dzieci pozawoziłam teraz sniadanko wcinam..

Wikula- dziękuję :)
mam nadzieję ,że ten lub następny cykl będzie szczęśliwy:)
a tu mój wykres

g.png

Marcysia to gratuluję pracy,choć pora pobudki -masakra!!ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia organizmu..mój Tom też wstaje o 5.30 do pracy już 19 lat.....
i zyczę ,żebyście szybko wyszli z dołka finansowego-&&&&

Wikula ubranka zakupione super-ja czekam na Toma wypłatę(10go) i też ruszamy powydawać kasiorkę :))

Carola jak tam????

wstawiłam pranie,w domu pachnie mi konwalią-podgrzewacz + olejek:)
okna zapadane,w domku ciepło..
a w sobotę jedziemy do Ikea pokupować rzeczy do korytarza-min-szafę białą
o taką..kupimy 3 moduły bo 3 sie zmieszczą

pax-szafa-i-drzwi__50064_PE146004_S4.jpg

Bry.
O 7 pobudka...Ninka: lodziceeeeeeeeeeeee,mam kosmal,chcem do was.
Mąż ją do mnie bo on i tak wstawał ale popełnił błąd życia i włączył jej bajki....gdyby nie to to ona by zasnęła jeszcze.
Tatuś przykazał jej siedzieć cichutko bo mama śpi...było cicho do czasu: mamooooooooo chcem płatki,cekoladowe....po chwili nieeee,chcem miodowe,mamooooooooooo chcem jeść....a ostatni tekst najlepszy:mamoooooooooo a kiedy ja będę syrenką??????????
Po tym wstałam już bo nie mogę dalej spać....
Leje jak z cebra,wieje nieziemsko:(((

Carolaaa no to miałas poranek ;)
ja wczoraj wieczorm koło 23 była 3 razy u Dominika bo płacze ,że wieje i On sie boi...
za 3cim razem już mi się nie chciało wstać,ale pomyslałam-kurka -tyle par nie ma dzieci i chętnie by sie ze mna zamieniło...kogo to dziecko ma zawołać jak nie mamę..
i poszłam...
to była ostatnia wizyta u Niego-utuliłam Go ,zapewniłam,że jesteśmy obok w pokoju i nocka była spokojna-dzieci spały..

kwiaty podlane ,ide rozwieszac pranie.

oooooo-przestało lać,teraz tylko pada.

reklama
Kinguś - chyba zawsze w styczniu jest tyle roboty, potem już powinno być luźniej:)

Carola - zniżki nie bardzo, bo w Zarze nigdy nie jakoś bardzo nie przeceniają, Chciaalm sobie też kupić jedną torebkę, leżała w wyprzedażowych, nie było na niej metki, więc podchodze do kasy i pytam i le kosztuje, a pani mi : 349zł, więc pytam z ilu jest przeceniona, a ona z 399zł (a to byla mała kopertówka), szok!
I kiedy Ninka będzie syrenką??

Mama - dalej Ci się tempka ładnie utrzymuje!
A szafa fajna, takie jasne meble zawsze rozjaśniają wnętrze:)

U mnie tak weje za oknem, że aż telewizja mi przerywa, bo rusz anteną, brrryyyy
Zaraz muszę sie wybrać po spożywkę, bo jadę dzisiaj do babci i obiecałam, że upiekę rogaliki i zrobię załatkę, a w lodówce totalne pustki...

Do góry