reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Zuzanka- dokładnie nawet jak się nie chce o tym myślęć, to i tak gdzieś w podświadomości jest zakodowane, że chyba dni płodne, trzeba by działać...
ja tez zawsze jak wrócę od kogoś, kto ma dzieci, to się pocieszam, że ja mam ciszę, spokój i względny porządek, w weekendy nie muszę rano wstawać, nikt mi nie jęczy, na wakacje mogę sobie jechać gdzie chcę, są plusy bycia bezdzietnym...

lecę na zakupy, mam w planach kupienie sobie jakiegoś fajnego ciucha:)) trzeba korzystać z wyprzedaży:))

reklama
leć leć kochana ,ja już swój budżet domowy wyczerpałam na zakupy :-D:-)może w przyszłym miesiącu coś zakupie fajnego ...jeszcze odkładamy na wakacje ,ale nie wiemy gdzie jechać ,w tym roku taka drożyzna za granicą ,przez wysokie euro :no: a chciałabym do Hiszpanii albo Portugalii ale nie w Polsce bo pewnie znowu lata nie będzie w tym roku :-:)dry:

Witajcie po dłuuuuugiej nieobecności. Nie miałam internetu przez 3 tyg!!!!!!! Teraz mam nadzieję będzie ok. Co u Was kobietki? Której mam gratulować, a którą przytulać? Musicie mi streścić troszkę, bo zanim przeczytam te wszystkie strony........ Pozdrawiam Was wszystkie :*

zuzanka ja mam nadzieje ze lato w Polsce bedzie ladne, bo tym razem chce spedzic urlop nad polskim morzem;-)
kwiatek czesc! co tam u Ciebie??
marcysiaa a my sie chyba nie znamy, witaj!! Co ci esprowadzilo na ten watek, weteranek??
wikulaa pokaz potem co kupilas;-), ja tez poszalalam na wyprzedazach pare dni temu

witajcie ,ja po pracy-dziś znów był ruch..znów padam ..plecy bolą.;/

Mama ja 170cm i 60kg, ale najlepiej czułam się przy 57kg

Gusia hejka ;)
ja zachodziłam w ciąże z wagą 56 i byłam za chuda... a poza tym wiesz..ja mam zaraz 33 lata to i metabolizm inny-60 kg będzie to bedzie git:))

Amalfi witaj zdolniacho:))

Kahaka- ?????????????

Wikula no fakt ,sny dziwne:)

Carola czyli to nie @ u Ciebie??

pozdrawiam 4all;)

Amalfi tak dobrze wyczytałaś ..
miałam takie zawirowanie w pracy że masakra..wiesz tak to jest jak się nieodpowiednia osoba pojawi w pracy.....
ale ostatecznie zostałam "oczyszczona z zarzutów" a ta co mieszała własnie została zwolniona!

tak więc po rozmowie z szefową ,która chce żebym została-zostałam;)

reklama
mama no to cale szczescie!! Tu u mnie nie byloby tak latwo kogos zwolnic, trzeba miec baaaaaardzo powazny zarzut, a i tak do trzech razy sztuka, tzn 3 upomnienia najpierw, a po tzrecim juz do zwolnienia ktos idzie. U nas gosciu pracowal ktory chlal w pracy winka i nadal nie mozna bylo go zwolnic dopiero po 3 listach z upomnieniem wreczonych do rak wlasnych-wylecial

Do góry