reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
och mam problemy z wysłaniem dzisiaj wiadomości pewnie przez wiatr
mama synuś już zdrowy i ja też bo przed świętami byłam przeziębiona i trzymało mnie przez 2 tygodnie:dry::dry:

czesc mamus amalf lolopciu i reszta
ja wpadam na szybko
co tam u was?
własnie rozmawiałam z kol która też długo się starała a teraz jej synek ma już 3 miesiące. razem się wspierałysmy. nic mnie tak nie ucieszyło jak jej telefon. udaje się mimo problemów!!!

amalfi też bym chciała polskie morze ciepłe,słoneczne bo lubię do nas jeździć ale się po prostu boję ,że będzie padało albo będzie zimno :no::zawstydzona/y:i nici z opalania a jestem lądowy zwierzak i strasznie lubię wylegiwać na słoneczku ,do wody wchodzę tylko aby się schłodzić :happy2::-D
mama05 no to fajnie ,że się poprawiły stosunki z szefową i ,że lubisz chodzić do pracy bo to najważniejsze :-)
lopop dobrze,że już dobrzejecie bo to męczarnia straszna jest :-(

carola i jak z tą @ coś się wyjaśniło?jest czy jednak nie ma?

Zuzanka -wiesz..ja jestem kosmetyczką i uuuuwielbiam to bo to moja pasja!!
ale atmosfera ostatnie tygodnie była nie do wytrzymania ..
ale teraz juz jest si- i oby tak zostało!!

Tymonka- heloł :))
ależ długo Cie nie było!
fajnie,że koleżance sie udało i tuli małego smoczka :))
jak u Ciebie na froncie??

hej tymonka ,
kurcze jak ja mam opóźniony ten mój komp (stary już jest ten lapatok to fakt) ale za nim napiszę i wyślę to już się ktoś dołącza a ja później nie widzę :wściekła/y:
fajnie tak się dowiedzieć ,że ktoś po latach jednak zaszedł w ciążę i się udało ,:happy2:
mama05 to faktycznie fajna praca ,ja uwielbiam chodzić na zabiegi kosmetyczne i chodzę regularnie :-D:-)

Jestem i ja,byłam zakupić mężowi prezent,jutro ma urodziny...w związku ze stanem moich finansów dostał sweter z wyprzedaży:)
Za to ja dostałam swój nowy komputer i zamówiony pierścionek...i jako extra bonus misia z Allegro:)
Cóż,teraz jestem biedaczką z ładnym laptopem i pierścionkiem:)
@ nadeszła:(

Zuzanka to zapraszam do mnie-będziesz moją ulubioną stałą klientką ;)))
fajnie,że biegasz na zabiegi..
ja dzis sobie mikrodermabrazje zrobiłam-ależ mam gładką buźkę
e035.gif

Carola gratki nowych nabytków;)
mąż na pewno się ucieszy-liczy sie gest;))

tulę z powodu @...

reklama
mamcia:) no trochę mnie nie było tzn podczytywałam was z pracy czasem ale nie było jak pisać a z przy wolę nie pisać bo mam trochę wscipskiego informatyka:) piszę z domku.
My działamy tzn teraz to czekamy na efekty ale cykl miałam taki pokręcony że hej, wydawało mi się że w swieta była owul bo był ból i sluzik a potem sie okazało że sluz sie jednak dłużej utrzymywał a m-ka nie było już wtedy przez kilka dni więc nie wiem czy trafilismy w owul czy nie.
dzwoniłam do tego poleconego gina mamy wizytę na marzec:szok: doczekać sie nie moge ale m twierdzi że minie jak z bicza.... ja prowadzę te obserwacje według naprotehnologii, okazało sie że mam bardzo mało takich typowo suchych dni w cyklach, może to być oznaka jakichs nietolerancji albo uczulenia na cos. zobaczymy czy cos dodatkowo wyjdzie u tego gina a jesli bede widziała że do niczego to nie prowadzi to zrobimy ivf jednak. narazię staram się wyluzowywać i mysleć jak najmniej. raz się udaje a raz nie:) jak to u weteranek.

Zuzanka, Carol witam się.

Ostatnia edycja:
Do góry