reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja się przyłączam do wypowiedzi lopop i wierzę ,że brzuchy będą :-)kwiatuszek jak musisz nas opuścić to trudno kochana,smutno będzie tylko bez Ciebie:-(
ja też myślałam,żeby nie zaglądać nie pisać i trochę mi się nawet udało ....ale chyba już się uzależniłam od Was :rofl2::-Di jest mi dobrze jak mogę sobie usiąść i porozmawiać na forum :happy::-p:cool:

reklama
jestem po pracy-dzis sie napracowałam i przy klientkach i w salonie bo zmieniałysmy wystrój :))

Bree- witaj i dzięki za info :)

Kahaka- wleć choć na chwilę....

Błonka dzięki za pozdro od Suzi-napisz Jej ,że pamiętamy o Niej :)

Lopop jak tam syn? zdrowy??

Kwiatek jeśli potrzebujesz odpocząć to odsapnij ,ale pamiętaj ,że jak by co to my tu jesteśmy:))

Carolaa dobrze,że juz lepiej .

pozdrawiam i nie wiem w co ręce w domu włożyć;))) chyba nie zrobię nic
r015.gif
r015.gif

hejka

u mnie kiepski dzień...
@ mnie meczy. źle sie czuje. nic mi dziś nie szło. pracy miałam full... rzucałam pieczątkami z nerwów nawet :/
mam dosyc dzisiejszego dnia.
Ide może odpocznę o ile mi Fiol da... a jeszcze z psem na maraton wieczorny.
wpadne wieczorem po 21 jak dotrwam
:cool:

mama05 ale masz dużo postów :szok:tak dzisiaj popatrzyłam na ilość i po prostu umywam się do Was dziewczyny :eek:

ja już po pracy ,jestem na diecie więc winka się nie napije a mam wielką ochotę :rofl2:zawsze tak jest jak się ma możliwość na co dzień coś zjeść ,wypić to się nie chce ale jak tylko jest zakaz to mam ochotę na wszystko :crazy::frown: ale już obiecałam sobie ,że z rzucę te 5 kg a później będę się starać żeby nie przybrać i będzie spokój z nadwagą :cool:
Kinga85 ja też dzisiaj nie za ciekawy ,ale nie miałam czym rzucać może by mi ulżyło ,ja na szczęście otwieram drzwi i mój piesio wychodzi sobie sam pobiegać na dworku ,albo małża wyganiam żeby z nim wyszedł i tak pali fajury więc się dotleni na dworzu :-D

Ostatnia edycja:
Carolaaa ależ masz popaprany ten cykl...współczuje stresu..

Zuzanka hahahahaha:)) no natrzaskałam-jestem na bb 2 lata to wiesz:)) a poza tym to uzależnienie ;))
ja też sie ograniczam bo chcę zejść z wagi..teraz mam 64,700-65 przy wzroście 170cm
marzy mi sie 60kg:-p

a ja na bb jestem tyle lat co i mój syn ma :> postów dużo ale miałam przerwy od bb wiec na pewno mogłby być o wiele wiecej hehehe lubię tu pisać... są super dziewczyny dużo bliskich mi ludzi :tak:prawie jak rodzina :rofl2: tyle lat.. i te wątki... ach :rolleyes:

zuzanka widzisz jak masz dobrze z psem.. u mnie to nie taka prosta sprawa bo moje bydle lubi dużo biegać wiec się dopasowaliśmy pod tym względem trochę :tak: mały spacerek to za mało dla niego.

lubię spacerować z moim psem:) dla mnie to sama przyjemność. tylko czasami zapracowana jestem i nie mam tak czasu wiele dla siebie.
dobrej nocy życzę:happy:

reklama
Witam wszystkie. Ja dziś 1 dzien w pracy po urlopie - wszystko nadrabiam.
Zycze miłego dzionka

Mama ja 170cm i 60kg, ale najlepiej czułam się przy 57kg

Do góry