reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie po długiej nieobecności
Wracam do Was od razu po nowym roku jeżeli mnie przygarniecie oczywiście... dużo się działo w moim życiu ale o jednym mogę już napisać, chcemy z mężem wznowić starania o dziecko i tym razem do skutku.
Pozdrawiam was serdecznie
życzę wszystkiego dobrego na Nowy ROK!:)
i gratuluje dziewczynom którym się udało przez ten czas co mnie nie było tu...

Buziaki

reklama
Dzień doberek!
Amalfi - cudeńka te twoje zabawki.
Ja dziś mam kolędę - wiec z rana zabieram sie za sprzątanie.Ciocia juz mnie powoli opuszcza więc niedługo starania. Dziewczyny może głupio pytać ale jak często wy się staracie przez cały cykl czy tylko w okresie owu,

Carolinee- &&&&&&&& i za pozostałe dziewczyny również

Miłego dzionka życze

Gusia- ja to takie intensywne staranka zaczynam wtedy kiedy ginka mi karze, ale przytulamy się przez cały cykl:)

Kinguś - super, że do nas wracasz!!

mama - do pracy dzisiaj???

Hej:)
Zgubiłam tabsy na tarczycę....od 2 miesięcy leżą w jednym miejscu a dzisiaj ich nie ma...Nic się chyba nie stanie jak nie wezmę?

ZNALEZIONE:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wszystkie :-)
amalfi ale piękne te cudeńka Twoje to trzeba mieć pasję i zdolności manualne do takich robótek ja nawet guzika dobrze nie umiem przyszyć :dry::-D
kinga85 witaj ponownie kochana

my przez święta też staranka toczyliśmy dzisiaj w nocy miałam ból jajnika chyba jajeczko pękało ,ale też tak dziwnie bo chyba mi się owu przesunęła bo mam 18 dc a zawsze miałam 10-15 owu a cykle 28 dniowe więc już się pogubiłam ,jest możliwe ,że się coś przesunęło???

zuza ja też myślę że jest taka możliwość, u mnie wiele razy już się owu przesunęła. :sorry2:

Teraz jak bedziemy działać to często jak tylko będzie ochota. bez zadnych zahamowań. do skutku. Teściowa marzy o wnuczce :-D

reklama
`Zamówiłam kolejne testy ale chyba nie dojdą do piątku...będę musiała jakiś kupić w aptece.
W sobotę będzie 10dni z luteiną,wtedy powinnam odstawić lub nie...
Kurka,chyba zadzwonię do ginka bo średnio wiem co robić...
Jakoś coś w śrdoku mi mówi,że się udało...Ale zero objawów...brzuch i jajniki lekko jak na @,piersi lekko pełniejsze...
Jedyne co to od 2 dni wieczorami niedobrze mi i ''cofa'' mi się.
Wiecie,że teraz wszystkie 3 testy,które zrobiłam mają po II kreseczki?Wszystkie wylazły po kilku godzinach,tej samej firmy więc reakcja chemiczna.

Do góry