reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Carol miejsce na kreske to ja tez mam, w glowie heheh, na tescie tez i wszedzie ,gdzie mozna ja machnać, tylko jakos cholera nie chce sie nigdzie pojawic:-D romantyczkapl a Ty nowa jestes tu u nas?? Ile sie starasz juz? lopop to Ty machnęłaś tyle tych buziek hehhe czy mi sie pomylilo?? tymonka wiadomo czego tu sobie zyczymy i oby jak najszybciej, no nie?? mama wiem co znaczy chciec dziecko, mysle ze ty jednak masz gorzej, bo juz szkraby masz, wiec wiesz co tracisz, ja nie wiem jeszcze wikulaa a czemu sie boisz wynikow, sorry nie w temacie jestem????? bree super ze maleństwo rosnie, pokazuj czasem zdjecia, dziergam jeszcze, moje maskotki na prezenty zrobily furore, ludzie mysleli zanim sie przygladneli, ze to kupione heheheh

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatek u nas kompletnie nic sie nie dzieje, jak cos zaczne robic albo juz zakoncze to wtedy Was powiadomie, a teraz poprostu zyje sylwestrem heheheheh Moze ten Nowy Rok cos przyniesie lepszego nam ;-). A co u Ciebie?? Przymierzacie sie do nowych badan armii?? Ile juz zlecialo od poprzedniego badania?

kochana dopiero porzadny miesiac zlecial
m faszeruje sie witaminkami i mysle ze jesli przez 4 mies nie bedzie zadnych efektow fasolkowych to powtorzymy
oststnio zmieniłam gin i mowil ze badania nie sa zle az tak ale malo tych ruchliwch wiec trzeba to polepszyc a ja mam nadmierne przodozgiecie macicy co dodatkowo utrudnia im dojscie

Carol miejsce na kreske to ja tez mam, w glowie heheh, na tescie tez i wszedzie ,gdzie mozna ja machnać, tylko jakos cholera nie chce sie nigdzie pojawic:-D
romantyczkapl a Ty nowa jestes tu u nas?? Ile sie starasz juz?
lopop to Ty machnęłaś tyle tych buziek hehhe czy mi sie pomylilo??
tymonka wiadomo czego tu sobie zyczymy i oby jak najszybciej, no nie??
mama wiem co znaczy chciec dziecko, mysle ze ty jednak masz gorzej, bo juz szkraby masz, wiec wiesz co tracisz, ja nie wiem jeszcze
wikulaa a czemu sie boisz wynikow, sorry nie w temacie jestem?????
bree super ze maleństwo rosnie, pokazuj czasem zdjecia, dziergam jeszcze, moje maskotki na prezenty zrobily furore, ludzie mysleli zanim sie przygladneli, ze to kupione heheheh , tak wygladaly:
Zobacz załącznik 419998Zobacz załącznik 419999

amalfi a zrobilabys mi taka? :) sa sliczne :) ile bys chciala za taką :p

Amalfi - maskotki są ekstra:))) boję się bo ostatnio miałam bakterię i mąż też (on już odebral swój wyniki jest git) i nie chcę dalej jej mieć...a w cytologii to wiadomo rózne cudaa mogą być...

Amalfi ależ piękne te misiaki!!!! swietne prezenty. ehhh wiemy wiemy czego sobie życzyć, jak nikt inny.
Pooglądałam sobie brzuszek kuzynki wczoraj z chłopczykiem w srodku, niedługo my takie będziemy miały, i bedziemy najbardziej przewrażliwionymi matkami w historii swiata:tak:
my przez całe swieta działalismy w tym kierunku, dzisiaj też podzialamy chociaż wydaje mi się że owul już była ale rano sluzik jeszcze był to trza korzystać.
Jestem umówiona do tego cudownego doktorka na początku marca:szok: narazie te obserwacje zapisujemy w specjalnych tabelkach i w lutowym cyklu robimy badanka hormonów których nam brakuje albo które są już nieaktualne wyniki.
Masakra jakie terminy on ma, dzisiaj się do niego zapisałam.

blonka zrobie, nic nie chce, polskie pieniadze mnie sie nie przydadza raczej tutaj, jak to przelicze, to nie kupie nawet wacikow, a gdybym walnela Ci cene w euro, nie oplacaloby sie tobie raczej hehheeh
kwiatek no ja Ci mowilam ze wyniki ma Twoj lepsze niz moj mial za pierwszym razem a czkolwiek ruchliwosc ma bardzo marną, a tj najwazniejsze raczej ale jak widac da sie to leczyc a nawet bez leczenia sie udaje to naprawic, wiec powtorzcie i bedzie lepiej
wikulaa ale cytologia nigdy nie wychodzi taka super, zawsze cos tam wynajda u nas, na pewno bedzie dobrze teraz, tylko je odbierz heheh i sie dowiesz

reklama
Do góry