reklama
amalfi
Fanka BB :)
hehe BLONKA to bezdie prezent od cioci, jak zrobie odezwe sie, dasz mi adres na PW, bo narazie wystapil problem, nie mam czym ich wypchac, dostawa do sklepow bedzie po nowym roku, chyba ze pojade jeszcze do jednego sklepu, ale za bardzo mi sie nie chce. Zreszta i tak skoncze misia robic dopiero po nowym roku. Juz czeka na wypchanie panda, ktora wlasnie koncze, jeszcze pol nogi zostalo, wlasnie ja koncze:-)
BREE to jak tam wchodzisz, to co sie nie odzywasz, co????????????????????????????? Taka watą wypelniam, ktora kupuje sie w pasmanterii do wypelniania zabawek, mozna nia tez wypchac poduszki
BREE to jak tam wchodzisz, to co sie nie odzywasz, co????????????????????????????? Taka watą wypelniam, ktora kupuje sie w pasmanterii do wypelniania zabawek, mozna nia tez wypchac poduszki
Ostatnia edycja:
Amalfi a daj jakiś schemat, czy z głowy je robisz? Może i ja spróbuje. A wiesz, ja pracuje w firmie, która produkuje takie wypełnienia. Ile płacisz w pasmanterii za wypełniacz?
Błonka podziękuj Suzi za pozdrówki i też ją pozdrów od nas.
Błonka podziękuj Suzi za pozdrówki i też ją pozdrów od nas.
amalfi
Bree chyba 5 euro , ja robie z glowy teraz wlasnie pande,tzn patrze na zdjecie i robie, ale mam tez ksiazke, kupilam w Polsce i kupuje tu gazetki o szydelkowaniu ale tez bardziej patrze na zdjecie niz to czytam zwlaszcza ze jest po angielsku
Blonka no dla dzidzi, a ty myslisz ze dla ciebie hehh??
Blonka no dla dzidzi, a ty myslisz ze dla ciebie hehh??
amalfi
bree nie pamietam, nie mam opakowania, jak kupie to sprawdze,chyba poliester, z tego co pamietam, wyglada jak zwykla wata i nie wiem wagowo ile tego jest, tak robie osobno. Mam ochote zrobic tez serce i rozum z tych reklam, kojarzysz??? Jak tylko zrobie blonce miska, to zrobie serce i rozum nastepne;-), tzn sprobuje.
Zobacz, moja niegotowa panda wyglada w kawalkach tak:Zobacz załącznik 420076
Jeszcze uszy dorobie i nosek i jak wypelnie to Wam pokaze
Zobacz, moja niegotowa panda wyglada w kawalkach tak:Zobacz załącznik 420076
Jeszcze uszy dorobie i nosek i jak wypelnie to Wam pokaze
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: