reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hej Błonka, hej Wikula.
Bonka Wikula dobrze mówi. Na naukę nigdy nie jest za późno. Odchowasz dzieciaczka i wrócisz na studia. Zaocznie, dasz radę. Moja mama robiła studia w wieku 50 lat :-) bo nie chciała być gorsza od swoich młodszych koleżanek z pracy. Dało jej to dużo frajdy. Także nie łam się, 30 letni studenci to naprawdę nic nadzwyczajnego. Najważniejsze żebyś tylko nie straciła zapału i ambicji to będziesz sobie później wyrzucać, ze czegoś nie zrobiłaś a chciałaś.

Wikula jak u Ciebie na froncie??

reklama
witam moje kochane jestem melduje sie po swietach
carol moze jeszcze nic straconego było by super gdyby sie kreseczka znow pojawila:) trzeba w to wierzyc a u mnie ciekawe jaki bedzie cykl
czy normalny 27dniowy czy znow 2 przylecie przed czasem tylko oby nie w sylwka bo zwariuje
cyce mnie bola ale u mnie to norma m sie smieje ze mam sutki czarne jak murzynka hehe
lece zaraz na zakupy uzupełnic niektore zapasy wiec do pozniej

Amalfi,siknęłam dla sportu,nic nie było,na drugi dzień wyciągam test a tam II grubaśne...Dzisiaj powtórzyłam i jedna I...Teraz po kilku godzinach znowu wylazła II kreska,też dosyć mocna...oznacza to jedno:REAKCJA CHEMICZNA:(

Co do 3-ciej części Zmierzchu to leci za darmo na VOD Polsatu Cyfrowego:)

Kwiatuszek zawsze masz takie sutki?To podobno zmiany ciążowe.
Mnie boli lekko podbrzusze,zwłaszcza jak kaszlnę...piersi pełne,jak przed @.
Nie wiem co z Luteiną...biorę od zeszłego czwartku,zapomniałam zapytać kiedy odstawić:confused:

Kwiatek- &&&&&&&&&&& żeby @ nie przylazła!!

Wikula cześć ;)

Carolaa- ja jak brałam lutke to zapisywał mi na 10 d-przeważnie od 16d.c. do 25d.c. -po potwierdzonej owu.
a jak teraz przed @ bedziesz testowac to kup innej firmy testy.

Witam was Wszystkie po świętach. Mam nadzieje, że prezenty udane. Ja dziś mało pisze bo siedze w domu i szaleje z córą. Miłego dnia życze . Wpadne wieczorkiem

cześć dziewczyny
Carolineee trzymam jeszcze kciukasy ja w testy nie wierze za bardzo bo zawsze ,któryś przekłamie ja miałąm koleżankę ,że robiła kilka testów i nie wychodziły a poszła na betę i wyszło ,że jest ....a luteinkę odstawia się po 10 dniach brania
mama05 :-):-):-) ale widzę ,że energii dużo i dobrze,zresztą ja też zawsze jestem pobudzona po "skokach" :-D:-D:-D

my mieliśmy cały tydzień staranek i humor od razu lepszy :rofl::rolleyes:

ja wolne do 2 stycznia ,więc czas dla mnie ....ja czekam na film jak wyjdzie na dvd i od razu chcę obejrzeć :-)

carola dalej czekamy &&& może wyjdzie z drugiej owu

podpis mojego syna a tyle miałam wam napisać i koniec zmykam bo chce pograć:no::confused::cool::cool2::eek::blink::tak::-D:-):-):szok::szok:

co do sutkow to raz sa jasne a raz ciemniejsze a co do lutki to dziewczyny maja racje co do brania ja tez tak biore
chociaz ten gin co teraz byłam mowil ze nie musze brac ale moge zawsze mi podtyrzyma ciaze w razie w

reklama
Zrobiłam 3-ci test bo nie dają mi spokoju,ale nie ma nic...I kreska a w miejscu drugiej tylko lekkie wyżłobienie.
A jajniki i macica już na @ bolą.

Do góry