reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć babeczki!

napisałam duuuupnego posta a potem durna zamknęłam sobie stronę! no szlag mnie trafi!

Słuchajcie ponieważ robiłam dzisiaj milion kartek światecznych, to już mi się procesor nie kręci :( Trzymam więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie, tak na wszelki wypadek :)

Carol - buziam i tulę mocno.

Kasia - kurczę nie zasnę przez tego Mikołaja, hmmmmmmmmmmmmmm ...

Zuzanko - tu gdzieś jest wątek o kobitkach, które się starają o adopcję i chyba one najlepiej siedzą w temacie :) Jak znajdę to podeslę Ci linka.

Ja wczoraj byłam z młodym w szpitalu w związku z bezdechem sennym i dostał skierowanie na badanie. Termin na ................................. uwaga .............................................. 19 grudnia .................................2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęście udało się odkręcić sprawę i dowiemy się o nowym, szybszym terminie w styczniu, ufffffffffff.

Buziaki dla wszystkich

zjola, masakra! Ja juz pisałam, że moja babcia ma termin operacji kręgosłupa na luty 2013! A Ty juz wiesz, kiedy będziesz mieć usuwane te zrosty?

Ja poprasowałam trochę, a teraz chyba się walnę do wyra, bo nie mam co robić.

Carola... brzykro mi bardzo... !!! Wkponcu musi sie nam udac!!!!! Super rysunki!!
A ja pracuje w pensjonacie ze stadnina koni jako pomoc kucharza a juz od jakiegos czasu sama jestem kucharzem i cukiernikiem bo ponoc moje ciasta sa pyszne...

A teraz mam 2 dni wolnego.. kupe roboty w domu, trzeba po prezenty jechac mieszkanie przyozdobic... a i tak pewnie moze polowe z tego zrobie bo mam lenia totalnego :)

Blonka ja mam tak ze jak dlugo nie pracuje to mi odbija... za duzo mysle i wtedy w dolku psychicznym jestem...

Zuzanka81 - ja sie w sumie nie znam, ale moim zdaniem podanie jest bardzo dobrze napisane.

Wikulaa - Ty sie detysty nie boj bo ja kilka miesiecy wyleczylam wszystkie swoje zebiska w Polsce i za kazdym razem mialam znieczulenie ferundowane przez NFZ, zeby mam zdrowiuskie:)

Kwiatuszek - mam nadzieje ze na plamieniach sie skonczy!!

Mama witam :)

Witam Zjola - no termin rewelacyjny!! Masakiera!!

Kahaka -super ze skonczylas z zastrzykami.

reklama
Do góry