reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem..

Carola-dzieki ,że pytałas o mnie-ja od 8 do 12 byłam w pracy ,zrobiłam te zabiegi które miałam zapisane i do domu bo teraz mam głos jak ciasteczko ze Szreka-tylko nie moje lukrowane guziczki-kojarzycie???
tak więc teraz jestem już w domu i wleciałam do Was

Carola- mega współczuję sytuacji z @..rece i giry opadają!! o co tu chodzi!!
e076.gif

Zuzanka gratuluję decyzji o adopcji!! brawo!
jeśli chcecie adoptować małe dziecko to ja wiem ,że musiałabyś się przejść do Domu Małego Dziecka..nie do Domu Dziecka tylko właśnie do Domu Małego Dziecka..
tak często trafiają dzieci tuż po porodzie gdy kobieta się zrzeka praw do dziecka....musisz przejść się i porozmawiać.

a w ogóle to witamy znowu:)))

Kahaka- gratki ,że wytrzymałaś tak długo z zastrzykami :))

Wikula- noooo!! jesteś wielka-zapisac się do dentysty to nie lada wyczyn skoro się boisz-to teraz &&&&&&&& trzymam abyś do niego doszła;))

Błonka,Bree- głaskać brzuszki ciężarówki:)

witam resztę gangu i idę zrobić kawkę.

Palemko-myślę o Tobie................

mama :) ciastku :) kuru gardło, moze idz do ogolnego niech je obejrzy bo to niebezpieczna sprawa jak Ci na struny przejdzie? :no:
własnie, Palemko :) wpadnij czasem pokazac sie ze zyjesz :) ;-)
Zuzanko właśnie, byłaś już w jakimś takim ośrodku? czy póki co się przymiezacie?

Mama - teraz to już tam dotrę nie ma sily, podałam swój numer telefonu, swoje dane, to nie mogę wyjść na debila, hehehe
ciastek ze Shreka, słodka musisz być:-D:tak:

Błonka,Wikula- no słodka jestem jak byk:))
opcje są różne:
że jestem facetem i przechodzę mutację
że mówię jak gej
że mówię jak ciastek
że to co z siebie wydaję to nie głos...

Wikula -masz rację ,jak podałas wszystkie dane to idź bo jak nie to oni i tak Cię znajdą;))))))))

Błonka- jak tam Twoje mdłości?

Carola - podła ta twoja @...umówiłaś się do tego gina??

Kahaka - super, że juz nie musisz brać zastrzyków!!

Umówiłam się dzisiaj do dentysty, bardzo duże mnie kosztowała a decyzja, bo ja strasznie się tego boję...Idę we wtorek...
Tak,rano go zmaltretowałam...pojutrze znowu CLO i 10dc wizyta.
Wiecie,ja mam własną teorię...mój organizm ma w doopie sztucznie wywoływaną @ i woli sam reglować co chce:))

Zuzanka,witaj kochana,jak miło,że wróciłaś:) Brakowało Ciebie:)))))
Jeszcze Balbinkaaaaaaaaaaaaaa i Palemka niech wrócą:)

Ja spałam pół dnia,leci ze mnie nieziemsko:(

Carola - według mnie powinnaś zmienić lekarza... Kiedy ostatnio robilaś wyniki? Po co on Ci daje progesteron w drugiej fazie cyklu skoro nawet nie wiesz czy jest on Ci potrebny? Jaki masz poziom progesteronu??

reklama
Do góry