reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zawsze jest jakieś ''ale''...niestety:(

Kurde,mamunia do mnie wypisuje od kilku dni,żebra o spotkanie.Zapytałam po co che się spotkać i o czym rozmawiać a ona na to,że chce abym jej pomogła naprawić relacje z dzieckiem i w ogóle ble ble ble.
Napisałam jej tak: Ja Ci nie pomogę,sama musisz to naprawić.Naszych relacji nie da się naprawić,ja nawet tego nie chcę,za dużo się stało. I tyle,niech sama sobie radzi.

Carola Ty to się masz z ta mamą...;/

Tom poszedł na siatkę,dzieci śpią.
ja dziś w pracy zrobiłam sobie mikrodermabrazję i teraz siedzę z maseczką.
do tego zrobiłam też sobie zabieg antycellulitowy bańką i teraz narzuciłam na nogi żel antycellulitowy.
czuję jak pięknieję
c008.gif
c008.gif
c008.gif

a u nas od kilku godzin pada śnieg...a ja nadal na letnich oponach śmigam
g065.gif

w sobotę trzeba zmienić musowo!!

dobranoc babki.
o 20.30 siadam na tv -program TLC porodówka-pokatuję się..

jaree - ja chodzę prywatnie do dentysty, dziur mam strasznie dużo, bo ja od zawe boję się dentysty...

Mama - dlaczego nie mieszkasz bliżej mnie??????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Chętnie bym skorzystała z Twoich usług upiększających...

Ja tez mialam mnostwo.. a chodzilam panstwowo bo teraz wlasnie znieczulenie masz gratis no i te plomby o kolorze twoich zebow i do zeba numer 4 wlasnie te plomby sa bezplatne. W sumie chodzilam 3 miesiace do dentysty bo mialam kanalowki i wydalam tylko 120 zl bo jedynke jak mi robila to dobierala odcien. A teraz jestem zadowolona bo mam wszystki zdrowe.

Witam w meeeega wietrzny dzień!normalnie mało głowy nie urwie! i do tego jeszcze pada!!!
najgorsza pogoda z możliwych
g025.gif
g025.gif

Wikula no szkoda bo można by zrobić babski wieczór piękności;))

Carola- ja to dopiero 2 czy 3 razy zrobiłam i tylko na uda..może mi trochę wyszczupli nogi :))
a Ty ile miałaś zabiegów ?:)

ja przy sniadanku i herbacie..dom mam ogarnięty i w zasadzie nie wiem co z tym dniem zrobić..
pozdrawiam ciepło.

Hejka!

Ja na chwilunię :)

Kasiu - po wczorajszym dniu w ogóle nie wiem co z tą histeroskopią, bo oglądaliśmy Uwagę z M i tam babka miała bliźnięta z porażeniem mózgowym. M stwierdził, że może lepiej się nie starać, bo on niepełnosprawnego dziecka nie chce i może te nasze niepowodzenia świadczą o tym, że mamy na takie dziecko duże szanse :( Muszę się z nim poważnie rozmówić, bo gdyby to nie było na NFZ, to nie ma sensu tracić kasy. Stwierdził, że może niektórzy nie powinni mieć dzieci :( Ja rozumiem jego obawy i zdaję sobie sprawę, ze gdyby coś poszło nie tak, to zamiast uczynić go szczęśliwym, to zgotowałabym mu niezły kłopot. Czasami trzeba wybierać mniejsze zło, niestety. Ja już dziecko mam, więc macierzyńsko jestem spełniona i jakoś to przełknę.

Carol - niezły rysunek jak na czterolatkę. Widzę potencjał a jestem kształcona w tej dziedzinie więc wiem co mówię :)

Mama - stwierdziłam, ze praca nie zając nie ucieknie, więc wpadłam do Was raniutko :)

Jeera - termin na szczęscie uda się przyspieszyć :)

Buźka dla wszystkich :)

reklama
Mama miałam na myśli TLC:))))
Zjola,dziękuję,też uważam,że ma potencjał mimo tego okropnego zielonego koloru:) hehe:)

Wiecie,humor mi się poprawił...mam szansę na super pracę przy Euro 2012,jest u nas Dolina Charlotty i będą tam się gościć piłkarze z Hiszpanii.Będę organizatorem/tłumaczem:))) trzymajcie &&&&&,praca może być szybko bo pewnie wcześniej trzeba mnóstwo rzeczy pozałatwiać:)

@ taka,że ledwo żyję,leje się ze mnie jak z wodospadu:(

Do góry