reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

co do reszty to chyba tak, bo jak bylam w szpitalu na poczatku cyklu robili mi wszystkie badania miedzy 4 a 10 dc :tak: ale moze ktoras z dziewczyn jeszcze sie wypowie

reklama
to w tym cyklu zrobię progesteron, a z resztą poczekam na następny cykl :)
Dzięki dziewczyny :)
na razie zmykam ogarnać chałupę :) ale póżniej obowiązkowo tutaj zajrzę :-D miłego dnia i smacznego obiadku ;)

Marcysia- idź,idź ogarniaj póki masz ochotę ..ja dziś całkowicie bez weny na cokolwiek;/
zrobiłam sobie henne brwi i epilacje a teraz mam maseczkę i to chyba na tyle dziś :))
chciałam sobie zrobic naleśniki..mam pyszny sos tofi,ale.........nie mam jajek!! a byłam dzis na zakupach..zapomniałam ,że wczoraj do Carbonare zużyłam ;/

marcysia - ja robiłam te wszystkie badania w 7 potem 14 a potem jeszcze w 21 dc:))

kahaka - nie wymyśliłam nic z prezentami...nie mam glowy do tego...

dzisiaj nawiedziła mnie @, brzuch mnie tak boli, że szok, ale żeby nie myśleć zabrałam się za okna, juz wisza zmeinione zaslonki, firanki, jest świeżo i przyjemnie:)

Wikula tulę z powodu @
d045.gif
...ehhh

u mnie dziś 13d.c. wiec póki co czas starań.

Wikula a powiedz mi czy ból gardła wpływa na tempkę...?
nie mam gorączki,węzły oki ,ale boli mnie przy przełykaniu-płuczę solą..wieczorem wypiję grzane piwo z miodem.

mama, ból gardła może mieć wpływ na temp. Różnie bywa - u jednych ma, u innych nie....
wikulka, przytulam.

Ja ciasto zrobiłam, właśnie się piecze. Jutro gości mamy, to już będę miała zrobione. Zostało mi jeszcze w łazience posprzątać, podłogi odkurzyć no i jutro obiad zrobić, ale zakupy już mam.

reklama
Kahaka bo kurka wczoraj miałam tempkę 36.5 a tez mnie gardło bolało
dziś miałam 36.9
i nie wiem czy to skok na owu czy powodem jest gardło;/

smacznego ciacha :)

Błonka też bym chciała znów być sierpniówką...

Do góry