reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam się przy herbacie;))

melduję ,że wczorajszy sex był udanyyy,owocnyyy i teraz ~~~~o ~~~~o lecą na łeb na szyję do jajeczka
c008.gif
c008.gif
c008.gif

mam nadzieję ,że II na teście owu zamienią sie w końcu na II na teście ciążowym:))

Marcysia witam Cie i ja ..rozkładaj kocyk i pisz kiedy tylko masz mozliwość..
przykro mi ,że już tyle się "szarpiecie " z tematem...

Carola jak dzis samopoczucie????

pozdrawiam Was kochane i zmykam do pracy-muszę podjechac na chwilę..
smacznej kawki życzę ;)

i oczywiście &&& mile widziane za powodzenie misji ~~~~o - O :)))

reklama
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już lepiej się czuję,myślę,że jutro wstanę z łóżka w końcu.

Hej,
ja już dzisiaj lepiej, brzuch póki co nie ciągnie. Dziś muszę się wziąć za sprzątanie, bo jutro mamy gości. No i zakupy muszę zrobić.
Błonka, a czemu TY miałaś tego holtera?
mama, &&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie misji :-)
marcysia, witaj. Chyba musisz zdecydować się na jednego konkretnego gina i niech on Cię pokieruje. Ja polecam zrobić badania tarczycy TSH, FT3 i FT4. Nawet tu możesz wyniki wrzucić, parę dziewczyn się zna, bo to dość częsty problem. I powodzenia w czytaniu - mnie by się nie chciało tyle stron nadrabiać :-p

cisnienie mi warjuje i mam jakies wady na sercu, stwierdzil mi jaks tachycos tam czy katy cos tam.... dowiem sie wiecej za 3 tygodnie na wizycie bo z holtera RR na wynik sie czeka 2 tygodnie ponad.. a z ekg mam juz wynik i jest "do przyjecia"

Błonka - mam nadzieję, że nie będzie to nic poważnego:)) A jak się czujesz??? jakieś dolegliwości ciążowe???

Marcysia - rozumiem, ze podstawowe badania hormonów masz zrobione?? A monitoringu nigdy nie miałaś?? Jeszcze jedno pytanie, prowadzisz gdzieś wykres swojej temperatury??? Może pomożemy w interpretacji:-) wiesz ja już trochę sie z tym bawię...

Mama - to trzymam kciuki&&&&&& za plemniory!

Zaraz muszę wyruszyć na miasto w celu poszukiwania apteki, która zrobi mi lek z antybiotykiem... myślałam, że wiekszość aptek się tym zajmuje, ale niestety nie...

dzięki babeczki za &&&&..
matko i córko ..przez te testy owu znowu sie napalam...

a wiecie co jest najgorsze???że 14 grudnia bedzie rok po stracie;(( i 14 grudnia sie okaże czy przyjdzie @....

Wikula dzięki kochana..no i powodzenia w Twojej misji szukania apteki..

wilkula ostatnio jak bylam to lekarz powiedzial ze wady sa odwracalne nie wiem jak to bedzie teraz wygladac jak jestem w ciazy czy moge leki brac itp...
nie mam juz dolegliwosci.. czasem brzuch koli po bokach ale podobno to normalne no i dalej jestem na dole taka napuchnieta ze spodni zapiac nie moge...

reklama
Do góry