reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja jestem z 27 lipca i też jestem lewwwww:))Zuza jest z 31 sierpnia.
Domino z 30 lipca,Tomi z 19 kwietnia;)

Wikula -najpierw musimy dzieci położyć..więc do 20.oo możemy jedynie posiedzieć ;))
Kahaka- :*

Carola co tak dzis cicho siedzisz...?

reklama
Bree a ja mam też bóle jak na @ przy owu ale bardzooo obfite miesiączki znowu i też mam prolaktynę wysoko.

Mama,spałam pół dnia...teraz się ruszyłam,wietrzę dom,piorę i zaraz chcę pościel zmienić i wykapać się bo po 2 dniach pocenia się niezbyt ładnie pachnę...:zawstydzona/y:

Mama Twój Dominik tej samej daty co Ninka:) Nawet rocznik ten sam:)

Kahaka, ginkakazała Bromka odstawić. Ale biorę jeszcze do jutra 1/4 tabl. I później pass. Biorę Duphaston 2x1, Euthyrox w zwiększonej dawce - 150 - 1x1, i teraz przez tydzień kapsułki dopochwowe na poprawę naturalnej flory bakteryjnej, bo w październiku w cytologi mi wyszedł stan zapalny. Miałam przepisane na to globulki ale ten cykl był tak krótki, ze nie zdążyłam ich wziąć. No i oczywiście kwas foliowy. Mam nadzieję, ze to wystarczy, że nie pojawią się żadne problemy, no ale to nadzieja. jak będzie to się okaze.

Carolla nie martw się. To zależy od wyników. Widocznie taka dawka jest dla Ciebie odpowiednia. Jakbyś poszukała wyniki swoje to możemy porównać. A robiłaś już powtórne badania na lekach?
Ja bez ciąży biorę 100 ale jak tylko zobaczyłam II to zwiększyłam sobie dawkę na 150, trochę więcej niż wypada bo ginka mi powiedziała że zapotrzebowanie na tyroksynę wzrasta na początku ciąży o 30% ale dawkę kazała zostawić już taką. I miałam rację, bo jak zrobiłam badanie (razem z pierwszą betą) to miałam przekroczoną już normę TSH 4,15 (norma od 0,3 do 4,0) a jeszcze dwa miesiące temu, bez ciąży miałam 0,63.

reklama
Do góry