reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka,muszę być dzielna! :) Szkoda cyklu:)
Nawet jak bym musiała zmusić męża do oddania ''materiału'' i użycia strzykawki to się nie poddam :)))

reklama
Trzeba sobie radzić:)))
Mąż był,zrobił jedzenie,herbatkę z miodem i czmychnął do pracy...ja wypiję herbatę i chyba pośpię.

Błonka,muszę być dzielna! :) Szkoda cyklu:)
Nawet jak bym musiała zmusić męża do oddania ''materiału'' i użycia strzykawki to się nie poddam :)))

Carola spadłam z krzesła
c006.gif
c014.gif
c014.gif
c014.gif
c014.gif
c007.gif
c007.gif

masz racje -trzeba być twardym-dasz rade wierzę w Ciebie ;))

Błonka no to git ,że póki co mdłości brak;)

Zjola mówisz,że masz A :))czyli tak jak u mnie-szału nie ma ;)) ale mąż twierdzi ,że ma dużą rękę a moje (.)(.) sa w sam raz do dłoni więc mówi ,że nie mam małych-ciekawe,ciekawe
c024.gif
:):):):)

cos to jeszcze miałam pisac i zapomniało mi się..
kupiłam dziś w Lidlu aromaterapie-6 olejków ,podgrzewacz i 2 kule zapachowe-teraz pachnie mi w domu jabłko-cynamon....mmmmmmmmmmmmmm-uwielbiam cynamon..

Carola ja tez świece mam ,ale proszę Ciebie chciałam podgrzewacz i mam;)))))))))))
taki ładny-kolor wenge a ja mam takie meble w salonie i pięknie mi pasuje i ten zaaaaapach:))
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę u gina;))

ja kupiłam w superfarmie testy owu
a207.gif

tak mnie ten jajnik boli,że hoho-ale dziś 11d.c. w druga kreska słaba wyszła więc jeszcze na owulkę czas ..
kupiłam bo były w prom. z 27 na 15zł..
kupiłam też omega 3 bo dobrze działa na endo
dla dzieci multi sanostol..

reklama
Do góry