reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam się!!!

dopiero teraz mam chwilkę, bo od rana ciągle coś...właśnie mi się zurek podgrzewa, więc zaraz będę szamała pyszny obiadek:))

kahaka - też mnie w sumie dziwią ucieczki dziewczyn, ale cóż trzeba to uszanować
ja tam się cieszę z każdej waszej ciąży, chociaż przyznaję zastanawiam się dlaczego to nie ja..???

Na mnie na przeziębienie bardzo dobrze działa Teraflu, polecam wypić ciepłe na noc:))

Muszę się jakoś zmobilizować i pojechać na większe zakupy po prezenty świąteczne, bo potem coś koszmarnego dzieje się w sklepach i zamiast radości z zakupó, to ja się tylko wnerwiam, nie cierpię tłumów...

Boże coś mnie ruszyło, żeby tu dziś wejść !!!
A więc wika i kahaka - nie snujcie proszę żałosnych teorii na temat tego, że odeszłam , bo zazdroszczę komuś ciązy !!! To podłe !!! To, że akurat bree i błonka , zaszły w czasie, w którym podjęłam taką decyzję, nie ma z tym NIC !!! wspólnego !!! Serdedcznie im gratulowałam, bo wiem, jaka to radość po długim czasie starań ujrzeć II kreski !!! Odeszłam , tak jak napisałam, na jakiś czas, by odpocząć, przedewszyskim od tego, że wciąż myślę o tym, że ***** mać poroniłam !!!!!!!!!!!!!!! Żeby odpocząć od samej siebie !!! I błagam nie mieszajcie w to dziewczyn !!! Bo to poprostu podłe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest zbieg okoliczność !!!

Jeżeli za ostro, to przepraszam, ale zrobiło mi się bardzo przykro, jak to przeczytałam.

Serdecznie dziękuję za wsparcie i zrozumienie i z całego serca po raz tysięczny życzę każdej z Was, żebyście jak najszybciej zobaczyły upragnione II kreski na teście ciążowym, w jak najszybszym czasie i abyście nigdy w życiu nie musiały cierpieć :)

Ostatnia edycja:
nagapalma - chyba troszkę Cię poniosło! podła to ja na pewno nie jestem! Ja rozumiem, że musisz odpocząć i szanuję (i na pewno niko nie obrazam), ale przynasz, że dziwnie zbiegło się to w czasie z pojawieniem się na formum dwóch kreseczek!
Jest mi przykro, że najpierw oznajmiasz, że odchodzisz, po czym wpadasz i zaczynasz mnie obrażać!

reklama
Cześć,
oj widzę, ze się nerwowo zrobiło.
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że powtórzyłam betę - wynik 785 mlU/ml. A Ty Błonka masz już swój wynik?
Pozdrawiam Was wszystkie.

Aha! Caro - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łap!!
A to dla pozostałych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)​

Do góry