reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witajcie kochane-dzis mam wolne bo wczoraj jeszcze raz wieczorem byłam w pracy(szefowej zależy na jednej klientce a ta babeczka mogła dopiero o 19.00 więc pojechałam).
tak więc zaraz mykam na zakupy bo wypłata była:))

nawala mnie od 2 dni lewy jajnik-oby się na owu szykowało bo pracujemy z Tomem oj pracujemy:))))

mama zapomnialas o mnie:-(

Amalfi ożesz !!!
e136.gif
!!
wybaczysz mi?? czy musisz się zastanowić
e158.gif
??
kochana Ciebie też tulę i jeszcze podaję kawałek czekoladki..

Carola mega dużo zdrówka życzę
s040.gif

Jerra Ciebie też rozkłada??no tak,jesień leze i choroby wlecze za sobą..my póki co zdrowi!

Lopop- kurka siwa wiem jak jest!!
ja brałam w tym m-cu Clo a,ale wiesz co -guzik z tego bedzie bo u mnie po Clo pechole rosły a potem się kurczyły i zaszuszały...i w zasadzie to czego ja sie spodziewam???????????????ale miałam na 1 cykl to wziełam i spokój...
dziś mam 11d.c. jajnik rypie,ale czy bedzie z tego owu?? czy znów obliżę się smakiem??????
wiesz,że jakby co to my tu jesteśmy na posterunku-zawsze któraś przytuli bo rozumiemy się tu jak nikt nigdzie..

Palemko-pewnie pijesz kawkę więc smacznego słonko moje ulubione;))

Kahaka a Ty jak tam rośniesz??
wszysto u Ciebie sui??kupujecie już cos dla Małej??

Bree,Błonka czy mdłości juz nadeszły:))???:)))

pozdrawiam Was wszystkie i smacznej kawki-ja własnie kończę swoją.

Palemka, lolop smutno że nie będzie was narazie na bb (mam nadzieję jednak że krótko). Wiem jak to jest, euforia i zaraz potem dół- życie staraczki taaakie ciężkie. Trzymajcie się i dbajcie o siebie, my tutaj czekamy!!!

Mama czesc! zapracowałaś sobie na ten dzień urlopu więc odpoczywaj i działajcie:-)
Chore dziewczynki życzę zdrówka!
Amalfi, zjola hej!
Bree i Błonka faktycznie równo idziecie!

Tymonka cześć weteranko:)
no zapracowałam sobie kurcze wracałam po nocy przez las(miedzy miejscowościami) a tu mi jakieś dzikie zające biegaja po drodze
a093.gif
a093.gif

matko i córko oczy jak 5zł trzeba mieć..nie lubię jeździc po nocy ...

no i dzis działania będą..już mi mąż tu smsy trzaska wiec na wieczór się szykuję ;)))
a u Was jak? sa działania czy czekasz teraz na wynik pracy??który masz d.c.?? chyba ,że już nie liczysz....ja nie liczyłam długo i dobrze mi z tym było:)) ale teraz jak brałam Clo to siłą rzeczy wiem który mam..

Cześć babeczki!

Mama - serce ja mam pokaźniejszy 75 A :-D

Bree - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Błonka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Amalfi - ale za to dzielnie się trzymasz na Utalentowanych :-)

Lopop - odpocznij i wracaj !!!

Carol - zdrowiej!!

Tymonka - hej :-)

Buziole dla wszystkich. Tak bezpieczniej, bo nikogo nie pominę ;-)

Jol jol jol...
Ja juz sie lepiej czuje... i w sumie to rozkladalo mnie na @ :) Teraz to ja nie wiem od kiedy liczyc pierwszy dzien skoro od piatku czy soboty mialam plamienia?? No nic. Dzisiaj czuje sie juz lepiej, chociaz poczekamy jak cos zjem, dzisiaj nie spalam w nocy ze 2 h.. po za szybkie trawienie mialam :) Wzielam dwie smecty i 2 stoperany i jest narazie oki, ale zobaczymy jak cos zjem. Chyba sie w pracy czyms zatrulam, albo poprostu grype zoladkowa zalapalam.
Ja dzisiaj do pracy mam na 12 albo 13 bo nie ma ludzi to moge przyjechac o ktorej chce. A w przyszlym tygodniu wolne mam az 4 dni to chyba pojade po prezenty swiateczne, bo pozniej nie bede miala czasu zbytnio.
A i musze sie pochwalic, M mi dzisiaj troszeczke nastroj poprawil po wczorajszej @ bo stwierdzil ze ladnie schudlam choc to tylko kilka kilo ale sama sie lzejsza czuje i tak jak mialam chec kupic dzisiaj czekolade tak chyba odpuszcze :) :-):-)

Hej
wiecie, trochę mnie to wkurza, że co chwilę ktoś rezygnuje z forum. I to jakoś tak dziwnie, tuż po tym, jak 2 dziewczyny zaszły w ciążę...:crazy: trochę to przykre.
zjola, mama, hej...Ja to teraz mam chyba 75E hahahaha
mama, porządne zakupy będziemy robić po nowym roku. Parę pierdół już mam, ale zostało to najdroższe - cały pokój, wózek, kocyki, pościel, rożek itp.
jeera, gratuluję efektów diety! Ja się cieszę, że przed ciążą schudłam, bo teraz dopiero wróciłam do tej starej wagi, a inaczej to bym wyglądała jak prosiak :-D

Mnie mąż dziś zostawił - jedzie na szkolenie do Bydgoszczy i wróci dopiero jutro wieczorem albo w piątek nawet.
A dzisiaj spał w drugim pokoju, bo przeziębił się sierota i nie chciał nas zarażać.

Mam nadzeiej ze jeszcze ze 20 schudne :) Kurcze dzisiaj az boje sie jesc... ciagle mi cos w brzuchu jezdzi, a wolnego wziac nie moge :( kurde blaszka :(

reklama
Do góry