reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć dziewczynki.
Moja poniedziałkowa Beta 370 mlU/ml. Uff trochę się uspokoiłam. W pracy tak się denerwowałam, że myślałam że wyjdę z siebie. Jutro lecę na powtórkę żeby sprawdzić czy przyrasta a na 17.15 wizyta u gina. mam nadzieję ze zobaczy już coś.

reklama
Bree-
a130.gif
a130.gif
a130.gif
a130.gif

super betka ;)) no to teraz ~~~~~~~~~~~~~~~~~poproszę ;))
no i nadal &&&&&&&&& zaciskam bo tego nigdy dość :)

mama zapomnialas o mnie:-(
nagapalma rozumiem Cie doskonale, ja juz dawno przestalam pisac, jak pewnie zauwazylyscie, trzeba odpoczac od tego.
bree beta ladniutka, gratuluje, teraz to juz z gorki.
carol wikulaa czesc dziewuchy, co tam??

witajcie a własciwie.... żegnam się na jakiś czas
jestem znowu przed @ czuję sie strasznie zdołowana i mam wszystkiego dosyć jest gorzej niż było wszystko mnie drażni nie umiem się z tym wszystkim pogodzić jak pisała zjola może sie nie udawać bo może mam zrosty nie mam już siły na żadnych lekarzy
mam starsznego doła i muszę to wszystko ogarnąc
papatki

zaciskam za wszystkie oby sie szybko udało &&&

Kurcze ciewczyny nie chce zebyscie odchodzily.. ale wiemdlaczego i musze uszaniwac decyzje. Mam nadzieje ze sie wyluzujecie i wrocicie aby poinformowac nas o II i wysokiej becie. U mnie dzien dalszy plamien... troche mnie to wkurza bo ja sie naprawde nie czuje jak na @ a wiem ze ona przybedzie ze swym orszakiem. Nic mnie nie boli.. oprocz zoladka kurcze czuje sie jak miesiac temu a wtedy to bylo zapalenie wyrostka... a terez?? No nic jak mi do jutra nie przejdzie to musze do lekarza sie wybrac.

Bree to moge Ci teraz oficjalnie pogratulowac!!! i zyczyc spokojnych 9 miesiecy :)

reklama
Do góry