reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka, to nic strasznego, pęcherzyk cały czas się zagnieżdża, więc moga być plamienia małe.
palemko, ja po pierwszym poronieniu zaszłam w ciążę dopiero po roku....

Cześć dziewczyny.
Ja w pracy, tylko na chwilkę wpadłam.
Palemko, świetnie Cię rozumiem. jakiś czas temu podjęłam taką samą decyzję. Choć było mi ciężko Was zostawiać ale bardzo mi to pomogło psychicznie. Moje życie powoli przestało się kręcić wokół starań. Mam nadzieję że teraz to zaowocowało. 3mam za Ciebie &&&. Powodzenia.

Palemko jak ja odpuscilam to tez sie udalo... tylko jak dlugo moje szczescie potrwa...
zycze Ci abys naprawde odpuscila, przestala myslec, zaczela oddychac i zobaczyla 2 kreski na tescie!!! :) pisz czasem do nas :)

jakos przez to plamienie mialam przez chwile takie mysli ale teraz juz nic nie ma.. to bylo jednorazowe mysle ze sie jeszcze zagniezdzało... :) ide do lozka spowrotem nie moge sie wyspac normalnie , spie na okraglo a i tak jestem zmeczona...
buzka!

Cześć babeczki!

Palemko bedzie mi Ciebie brakowało z poranną kawką :-( ale rozumiem Cię doskonale. Sama czasami mam na to ochotę i raz miesiac nie wchodziłam na forum.

A ja dzisiaj widzę na choinkowo, jestem ledwo żywa i rzygam świętami :baffled:

A i jeszcze jedno, ja tez chyba długo jeszcze na tym watku zabawię.

Buziaki dla wszystkich

reklama
witam się i ja po pracy..

Palemko kochana moja;(((
żal mi bardzo ,ale i doskonale rozumiem...
bedę tęsknić jak nie wiem co................................
c021.gif
c021.gif

Bree- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betę !!

Zjola cześć kochana.

Carola jak tam samopoczucie?? ja nie brałam tego leku ,który Ty bierzesz to nie pomogę..

Błonka- gratuluję!!!
wygrałaś kopa!!
c007.gif
c007.gif

jeśli nia masz skurczy i nie krwawisz "żywą " krwią to nie stresuj się.tak jak pisze Carola-odpocznij,weź dupka i leż..niech się fasolla zagnieżdża w spokojności!!
c014.gif

Kahaka,Lopop,Wikula,Tymonka,Suzi i reszta gangu-tulę do mojego pokaźnego 75B
c005.gif

Do góry