reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi, mnie tam się ciągnie raczej...Teraz czuję się już dobrze, chociaż zaczynają się bóle kręgosłupa i inne przyjemności, ale nie przeszkadza mi to jak się domyślasz. A jak u Was teraz plan wygląda? Jak będziesz w PL to masz jakąś wizytę u lekarza?

reklama
Blonka piękny suwaczek :tak:
Witaj amalfi milo Cie czytać;-)
No i witam wszystki babeczki:*

A ja jutro ide do szpitala:-( na oddział patologii ciazy...mam wysokie cisnienie. gin skierowal mnie do lekarza, ten do kardiologa a kardiolog do katowic do kliniki nefrologii:eek: Bylam tam dzis ale powiedzieli ze i tak nic teraz zrobic mi nie mogą bo jestem w ciazy:crazy: hormony rozchwiane :confused2: badania nie beda miarodajne...no i znow do rodzinnego i ta mnie pokierowala juz do nas na oddzial czyli do 2 na batorego:sorry: Dzwonilam tez do gina aby to z nim skonsultowac i powiedzial ze jutro rano mam sie wstawic na IP i do przyjecia...beda dzialac:confused2::eek:
Wiec może mnie nie być jakis czas...ehhh jak nie urok to sraczka :sorry:

Cześć dziewczyny.
Dopiero dotarłam do Was. Poczytałam. Śliczne macie zwierzaczki ;-)
Błonka super betka. Gratuluje. Ja też dziś byłam, jutro wynik o 14 więc po pracy dopiero odbiorę. Mam nadzieję, że będzie dodatni. Mam jakieś schizy, że testy oszukały. naczytałam się wczoraj głupot na nacie. Do lekarza się mam zamiar umówić dopiero na przyszły poniedziałek. Taki krótki miałam ten cykl pewnie jeszcze nic nie widać. Ale w środę powtórzę betę no i zobaczymy. Trzymajcie kciuki.
Widzę że już nikogo nie ma.
Pozdrawiam i dobranoc.
Udanego dzionka jutro.

Bree serce przy tak MOCNEJ kreseczce musi byc dobrze:tak: i to tak wczesnie:tak: beta bedzie pieknie wysoka i super bedzie przyrost-zobaczysz:)
Caly czas trzymam za Was kciukaski :-):*
Blonka dziekuje kochana:* Będziemy w kontakcie smsowym;)

lopop czesc cholero, ale dawno tu nie bylam, faktycznie powinnam wpadac chociaz zeby ciao powiedziec, no nie???
kahaka nie, nie jade do lekarza teraz , jade tylko na zakupy heheh i polazic nad brzegiem morza, tym razem do mojego starego lecimy, a w styczniu do mnie i sie zacznie wtedy..... I mam nadzieje ze ci nie przeszkadzaja te bole i inne PRZYJEMNOSCI, bo jakbys zaczela narzekac, to kop w tylek i nie patzrylabym ze w ciazy jestes :no:;-)
suzi tzrymaj sie jakos, przejdzisz pzrez to wszystko i urodzisz piekne dzieciatko, zobaczysz
bree to Tobie tez sie udalo?? To co nic nie mowisz?? A moze mowisz, tylko mnie tu nie bylo. To zaciskam&&&&&&&&&

Sama zostane na tym watku cholera jasna!! Bede tu siedziec az sie pomarszcze i juz nawet przez in vitro nikt nie bedzie mnie chcial zaplodnic:cool::-(

Amalfi obawiam się że to ja tu sama zostanę:zawstydzona/y:
No trochę cię ominęło ale to świerze newsy niedzielne o Błonce i Bree:)

Też macie tak że się w płodne kłócicie z m-kami. Ja nie wiem co się dzieje, czy to ta presja, stres czy hormony ale właśnie wtedy kiedy powinno być gorąco w sypialni jest tak jakoś nerwowo... W prawdzie podziałalismy wczoraj ale bez rewelacji. ja się już chyba wyluzować nie potrafię:wściekła/y: jestem zła na siebie.

czesc :)

Zrobiłam dziś rano test, bo chciałam wiedziec czy mogę wziąć antybiotyk, a więc mogę :))
caroline - własnie po to, by nie truć fasolki w razie czego

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie wtorkowo... kurde za godzine musze wyjsc do pracy a tak mi sie nie chce :( I jade tylko aby podac obiad 1 osobie.. i musze zostac do 18 na kolacje bo przyjda az 2 osoby no masakiera.. tak mi sie nie chce :(

Sama zostane na tym watku cholera jasna!! Bede tu siedziec az sie pomarszcze i juz nawet przez in vitro nikt nie bedzie mnie chcial zaplodnic:cool::-(

Oj Amalfi dobrze wiesz ze ja Cie tu nie opuszcze.. wszystkie pojda a ja zostane :)

Kurcze dzis ja tez testa robilam bo jak mowilam tak u mnie dziwnie juz od 3 dni plamien bez jakiegokolwiek bolu na @.. ale jak sie mozna domyslic wynik negatywny wiec trzea czekac na @, a pozniej musze poszukac lepszego gina niz mam bo ta babka jakos sie nie przejmuje tym ze to juz 2 lata no nic koniec zrzedzenia.. wazne ze dzisiaj piekna pogoda chociaz zimno za oknem.

Do góry