reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć Weteranki.

Carol to świetne urodziny miała Oliwka. Fajnie, że tak dbasz o jej rozwój emocjonalny. Bo przecież wiadomo, że dać dach nad głową to każdy dałby radę. A Wy tak dbacie żeby była naprawdę szczęśliwa. Na pewno Wam się uda i Oliwka będzie wspominać dzieciństwo jako radosny okres mimo wszystko.

Błonka wariacie. ja też zrobiłam rano kolejny test. Nadal pozytywny ;-) Miał być z pierwszego moczu ale nie wyszło. Nad ranem wstałam na sik ale na śpiocha i o teście nie pomyślałam. Więc z drugiego moczu zrobiłam i wyszedł taki jak wczoraj.

Jeśli o mnie chodzi to nie mam żadnych objawów poza powiększonym i wrażliwym biustem. Ale w tamtym cyklu po duphastonie mialam identycznie. Tylko w tym cyklu zaczęło się od samej owu. W dzień sa trochę mniej wrażliwe a bardziej wieczorem i w nocy.

A Ty Błonka, masz jakieś objawy?

No nie !!!! spuscić was na chwile z oczu i od razu dzieci narobiły:-D
Boże ale się cieszę!!!!!!!!!
w końcu dobra passa na naszym wątku.
Suuuper no brak mi słów!
Bree, Błonka piszcie jaki czas starań za wami i jakie problemy coby nam nadzieję dać:tak:

Cześć Weteranki.

Carol to świetne urodziny miała Oliwka. Fajnie, że tak dbasz o jej rozwój emocjonalny. Bo przecież wiadomo, że dać dach nad głową to każdy dałby radę. A Wy tak dbacie żeby była naprawdę szczęśliwa. Na pewno Wam się uda i Oliwka będzie wspominać dzieciństwo jako radosny okres mimo wszystko.

Błonka wariacie. ja też zrobiłam rano kolejny test. Nadal pozytywny ;-) Miał być z pierwszego moczu ale nie wyszło. Nad ranem wstałam na sik ale na śpiocha i o teście nie pomyślałam. Więc z drugiego moczu zrobiłam i wyszedł taki jak wczoraj.

Jeśli o mnie chodzi to nie mam żadnych objawów poza powiększonym i wrażliwym biustem. Ale w tamtym cyklu po duphastonie mialam identycznie. Tylko w tym cyklu zaczęło się od samej owu. W dzień sa trochę mniej wrażliwe a bardziej wieczorem i w nocy.

A Ty Błonka, masz jakieś objawy?

bree ja mam dziwny bol brzucha, przypominajacy ten na @ ale nie do konca bo jest polaczony z koleniem... raz lewy raz prawy jajnik a nieraz po srodku.... cycki troszke wieksze i bola ale nie jakos masakrycznie... jestem spiaca od kilku dni non stop bym spala.. :) wczoraj wieczorem mnie bardzo brzuch bolal... a ogolnie to czuje sie troche jak przed @...

Zjola był śluz ale tylko trochę,zwykle przed owu taki mam i przechodzi w coraz więcej i bardziej ciągliwy...a teraz zaczął się i nagle urwał tak jak w zeszłym cyklu gdy nie było owu... :(((

Bree,Błonka...będziecie miały piękne dzieciaczki:)
Jeszcze u Błonki po takiej ilości CLO pewnie bliźnięta będą:):-D

Tymonka, witaj.
Ja już straciłam rachubę ile to czasu było. Prawie trzy lata. Rok odkąd stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy. Trzy czy cztery miesiące na bromergonie bo zawsze miałam problem z Prl. I to tyle. Leki na tarczycę i Bromergon. A wcześniej to próbowałam chyba wszystkich specyfików popularnych wśród staracze: Castagnus, acard, wiesiołek itp.

reklama
Nooo ja za bliźnięta czy większą ilość podziękuję:)
Jedno mi wystarczy:)

Bree ja też brałam Bromka a teraz mam Parlodel i też leki na tarczycę,ale biorę je dopiero od tygodnia...

Do góry