reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć dziewczynki. To ja. Dziś zrobiłam teściora i są dwie kreseczki. Nie wierzę w to jeszcze za bardzo.
Witam Was wszystkie.
Zobacz załącznik 411562

Chyba widać, nie?? No nie mogę uwierzyć. 23 dc i z trzeciego moczu. W południe robiony.
Piekne wyrazne krechy:)

Błonka, a co TY byś chciała mocne krechy z wieczornych sików? :-D

Dziewczynki, ale mi humor dopisuje dzięki Waszym testom. W końcu nie będę tu sama w ciąży.
Może się posypie jeszcze więcej?
Kasiu no wiesz!!!!!!!!! Ty jestes tu sama w ciazy:eek::-p Jestem rozczarowana ze o mnie zapomnialas:-p

reklama
Błonka - ojojojojojjojojojojojojojojjoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale heca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I gdzie ta laparoskopia :-p? Moje gratulacje i kciuki za udaną ciążę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
I nie pitol, że kreska za słaba. Będzie mocniejsza, jak stężenie hormonów wzrośnie :) Niektórym test wychodzi dopiero tydzień albo półtora po terminie @.

Bree - takie mocne krechy, że chyba padnę !!!!!!!!!!!!!!!!! Super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę, że wątek sponsoruje literka B :) A ja na Z dopiero :(
Ściskam Was mocno, kochane moje, hip, hip, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziole dla wszystkich. Ależ ja się cieszę!

Ojjj to może ja następna skoro na C ????:)))):szok::-D

Aleeeeeeeeeee były emocje wczoraj...
Urodziny doszły do skutku:)
Oliwii przyjaciółka przyjechała,impreza była w Pizzy Hut,zamówiłam dzieciakom 3 olbrzymie pizze,2 dzbany coli,1 sprite i 1 herbaty mrożonej.
Oprócz jednej osoby wszyscy się stawili:)
Oliwka dostała mnóstwo prezentów! I to takich konkretnych,bardzoooo się cieszyła.

Potem był tort,pyszny,malinowa rozkosz:)))

No i na koniec zabrałam ich na lody:)
W sumie 2godziny.

A po powrocie do domu...
Na Oliwkę czekały wideo-życzenia od jej ukochanego koszykarza (nie gra już u nas),Tak więc Jerel nagrał jej przesłodkie życzenia w formie filmiku i przesłał...mała płakała ze wzruszenia:))))

Na koniec poszliśmy na mecz,mega ważny,wygraliśmy:)
A potem żona jednego z koszykarzy przemyciła nas pod szatnię,gdzie Oliwia dostała prezent od kapitana drużyny:)
T-shirt,podkoszulek meczowy (oryginał z autografami!) i kilka gadżetów od drużyny:)

Czekaliśmy długo po meczu ale było warto.
Mam nadzieję,że jest zadowolona i dowartościowana:)

Helloł niedzielnie :-)
Błonka widzisz , teraz juz MUSI byc dobrze :tak:
Carola super urodziny:-D az zazdroszczę;-) Samambym ryczała ze wzroszenia, jesteście cudowni:tak:
Zjoluś serce pamiętaj ostatni często sa pierwszymi... Grunt ze kreseczki sie sypnęły :tak:Ja oczywiście dalej jestem cala w skowronkach z tego tytułu :-D
Dziewczyny macie jakies objawy??????????????

Błonka pokaż!!!!
Mogę zorganizować urodziny:)))

wczoraj miałam wziąć ostatnie CLO,wzięłam 2sztuki a dzisiaj 3sztuki mimo,że nie miałam już brać...
Nie wiem co się dzieje...pierwsze 3 dni czułam jajniki,pojawił się śluz a teraz już nic:szok:
Zero objawów na owu.... :(
Pewnie na mnie to G... nie działa :(

reklama
Do góry