reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Suzi - to może ja będę miała wieloraczki, jak mam być pierwsza? Bo inaczej Was nie przebiję :-D

Carol - jajnik czuje się czasami przez godzinę i to już jest owu :-) Nie marudź.

Witaj Sylwia - to Ty w porównaniu z nami krótkodystansowiec jesteś :)

Hej hej
suzi, wybacz, że Cie pominęłam :-p ale Ty mniej piszesz ode mnie dlatego tak :-p
Błonka, Bree, jak tam mamuśki?
Caro, wow, super pomysł z tymi urodzinami. Oliwka na pewno była zachwycona.
zjola, a Tobie życzę tego :-)
uid_92e72b28dd93592ad9c4c74ee4395c1b1305025170639_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Cześć Sylwuś:)
Carola wlasnie sobie wyobrazilam jak organizujesz moje urodzinki :zawstydzona/y: hahhaahaha :-D Bylo bosko :-)
Oj to poszalałaś z tym CLo:-D może juz wiecej nie bierz:laugh2: A mialaś monitoring jak reagujesz na Clo? u mnie np w pierwszym cyklu bylo 5 pęcherzyków i nie ukrywam że mialam pietra... doszlo do zaplodnienia ale ciaza sie nie utrzymala.. potem mialam przerwe i juz nie bylo takiego szlu przy braniu tego specyfiku. Ale psychicznie lepiej sie czulam ze "cos" biore. teraz np w tym cyklu co sie udalo na usg bylam w 9 dc i pęcherzyk mial tylko 1,1 :szok: a endo 4mm:eek: więc sam ginek mowil że może być ciężko(ale bylam u innego,bo mojego nie bylo) no wiec wyszlam z gabinetu i w ryk:zawstydzona/y: a tu masz ci klops...owulka sie przesunela i potem ku memu zdziwieniu II krechy...
I powiem Wam szczerze ze i moj ginek i w szpitalu lekarze powiedzieli mi ze przy clo bardzo czesto sie zdarza ze owula jest później, bo niektore babki tak reagują. Stąd tak dlugo nie bylo pecherzyka w macicy...

Zjola oby oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A i ja jeszcze w ogóle nia mialam śluzu plodnego:confused2: moze ze 3 razy mi sie w życiu zdażylo...martwilo mnie to i nawet rozmawialam o tym z ginkiem...ale nie zawsze sluz jest na zewnątrz :tak: a plemniczki sobie radza:tak:

Ostatnia edycja:
nie no juz mi sie nie chce tego wklejac :) wyobrazcie sobie tamten obrazek z ciut ciemniejsza kreska ;p

:) zjola, pamietaj ze na kazdego przyjdzie pora... aniolek czeka na szczesliwy dla was czas :) :tak:

a ja sie czuje dziwnie.... boli mnie wszystko i zmeczona jestem non stop

Suzi,już nie biorę CLO bo nie mam :)
Monitoring mam mieć 10-11dc:)
Ja śluz mam w każdym cyklu,teraz przez pierwsze 3 dni po CLO miałam śluz a teraz sucho...
Zobaczymy po wizycie u ginka...

Zobaczymy...ja czuję,że zapowiadało się na owu i cisza...tak jak w zeszłym cyklu... :(
A mnie przeczucia nie mylą...

Ginka mam za 2 dni

reklama
Carol - ale pisałaś, że był. Ja na polepszenie śluzu brałam wiesiołka. Muszę jednak stwierdzić, że po histeroskopii, jak gin poprzecinał mi zrosty na szyjce, to śluzu mogę Ci pożyczyć, tak się ze mnie leje. A właśnie mam owu i łupie mnie w boku już od wczoraj i niestety musze to jajko znowu spisać na straty :(

Kasia - zwariowałaś !!! :szok::szok::szok: :-D:-D:-D :eek::eek::eek: :baffled::baffled::baffled: :no:

Suzi - pozdrowionka

Blonka - bo teraz będziesz senna. Wypoczywaj. &&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry