reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

[B pisze:
panterka82[/B];7838911]no a ten posiew koniecznie sprawdzcie
Masz rację trzeba to zrobić. Ja mam teraz namiary na jeszcze jednego lekarza z krakowa, zobaczymy czy będzie miał na nas jakis pomysł, słyszałam że jest bardzo dokładny. Chcę zrobić wszystko co jeszcze jest do zrobienia i jesli się nie uda naturalnie mimo tego to albo jeszcze raz iui a jeli nic z tych badań nie wyjdzie to jestesmy zdecydowani na ivf. Z tym sluzem to loteria niektórym się uda naturalnie, innym przez iui a jeszcze innym tylko ivf. Trzeba robić co lekarz każe i mysleć pozytywnie:) znam mnóstwo par które miały większe problemy i się udało. Nam się też uda- co do jednej.

Błonka a tobie już się długo spóźnia ten okres!!
Ja mam jak w zegarku dlatego już bym dawno byla po tescie;) trzymam kciuki!!!!!

reklama
aha to fajnie ze udalo ci sie tak super
wiem własnie ze jest tam laboratorium DEMETER wiec nie wiem czemu on na badania nas kieruje na badania na Batorego jak tam mozna praktycznie większosc badan zrobic orpcz tak jak pisalas laparoskopie ale HSG tez robia ? czy trzeba robic w szpitalu?na test PTC tez kazal mi przyjechac do PROVITY bo to byl dzien akurat testu czwartek a mi sie miesaczka spoznila jeden dzien noi wypadla w piatek, test to robil mi w ANTRUM tez wiec troche tego nie rozumiem bo skoro lecze sie tam to badania powinny byc robione tam na miejscu a ceny tez sa inne w provicie jest drozej no ale o ch moze chodzi jak nie o kase
Wiesz co tak jak mnie Tomanek kierowal do provity, sadze ze z tamtąd mamja wiekszy zysk?? albo kij wie o co chodzi:confused: Dla mnie to bylo uciażliwe, bo trzeba dojechac i tak jak piszesz kasa sporo wieksza;/ tam za iui jest chyba 700a w antrum nie cale 400 wiec roznica jest. I jak pytalismy i iui to wlasnie kierowla nas do provity:eek: a ja powiedzialam ze jak sie zdecydujemy to w antrum

rano zrobie test :) maz mi kupil 2 sztuki :)
Powodzenia&&&&&
Zaciskam mocno aby laparo nie byla potrzebna:tak:

czesc Karalajna;-) trzyma nas w niepewnosci nie ? Kawe i ciach kcesz ??? Kawa latte :tak:
Ja tylko jeszcze 10 minutek i spoadam, mam spotkanie w sprawie wynajmu działki po tacie :)) Mam nadzieje, że uda mi się wynegocjowac dobra cenę :))

Nieeee,nie chcę nic.
Po pierwsze wzięłam tabletkę i minimum 30min nie mogę jeść i pić a po drugie mąż mnie wkurzył i odechciało mi się czegokolwiek...
Błonka,wleź żesz proszę...

hej :) witam sie sobotnio.. no wiec tak..... nie wiem jak to ujac ale dzis na tescie zobaczylam 2 bardzo slaba kreske... to nie jest cien cienia bo jest lekko rozowa ale prawie przesroczysta... i nie wiem czy to moze oznaczac ciaze czy nie????? wyslalam mamie mmsa i mowi ze ja widzi faktycznie...

reklama
Do góry