panterka82
Początkująca w BB
No to jest fakt ma b.duzo pacjentek ja np raz mialam wizyte o 21 a weszlismy o 1 Masakra.
We wtorek byla u niego moja znajoma i mowila ze jest bardzo zadowolona. dostali plan dzialania i kolejna wizyte maja za miesiac. a ogolnie czekala do H ok 2 miesiecy
A co do Pań z recepcji to zależy od ich dnia... czasami potrafią być nir mile ja ostatnio zwrocilam uwagę pani G...
Najważniejsze ze jestescie zadowoleni bo to jest polowa sukcesu
Aaaa i mam jeszcze 3 koleżanki ktore podchodzily tam do iui i maja 3 coreczki heheh ale to pewnie taki traf
no tak napewno zbieg okolicznosci ,fajnie tak same dziewczynki hehe o ja mam nadzieje ze góra luty bedzie podchodzic do IUI bo tak to nie mamy raczej zadnych szans i to pewne a mam takie pytanie bo Antrum współpracuje ze szpitalem na Batorego i tam sie przeprowadza IUI? bo tak słyszalam i czytalam troche to dziwne moim zdaniem bo powinno wszystko byc na miejscu w Antrum nie wiem czy mozna tez zrobic posiew w antrum bo moj dostal od ogrodnika wlasnie skierowanie na posiew bakteriologiczny i musielismy jechac na batorego wiec to dziwne troche a ty widze jestes po IUI a gdzie mialas robiony zabieg tez na batorego? jak u was byl problem?mi 3 lata temu wywrózno moze to glupie ale z perspektywy czasu widze ze to prawda znajoma nam przepowiedziala ze bedziemy sie leczyc i bedziemy miec blizniaki hehehheh moze to smieszne ale jednak poniekad mówila prawde zobaczymy wazne zeby bylo jedno a jak beda dwie dzidzie bedziemy sie cieszyc podwójnie z obraczek wyszla nam wrózba ze ja bede miala dwóch synkow i mój m tez dwóch no ale to tak tylko wspominam