reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

No to jest fakt ma b.duzo pacjentek:baffled: ja np raz mialam wizyte o 21 a weszlismy o 1:eek: Masakra.
We wtorek byla u niego moja znajoma i mowila ze jest bardzo zadowolona. dostali plan dzialania i kolejna wizyte maja za miesiac. a ogolnie czekala do H ok 2 miesiecy:tak:

A co do Pań z recepcji to zależy od ich dnia... czasami potrafią być nir mile:crazy: ja ostatnio zwrocilam uwagę pani G...:wściekła/y:
Najważniejsze ze jestescie zadowoleni :tak: bo to jest polowa sukcesu:tak:
Aaaa i mam jeszcze 3 koleżanki ktore podchodzily tam do iui i maja 3 coreczki :-Dheheh ale to pewnie taki traf :-D

no tak napewno zbieg okolicznosci ,fajnie tak same dziewczynki hehe o ja mam nadzieje ze góra luty bedzie podchodzic do IUI bo tak to nie mamy raczej zadnych szans i to pewne a mam takie pytanie bo Antrum współpracuje ze szpitalem na Batorego i tam sie przeprowadza IUI? bo tak słyszalam i czytalam troche to dziwne moim zdaniem bo powinno wszystko byc na miejscu w Antrum nie wiem czy mozna tez zrobic posiew w antrum bo moj dostal od ogrodnika wlasnie skierowanie na posiew bakteriologiczny i musielismy jechac na batorego wiec to dziwne troche a ty widze jestes po IUI a gdzie mialas robiony zabieg tez na batorego? jak u was byl problem?mi 3 lata temu wywrózno moze to glupie ale z perspektywy czasu widze ze to prawda znajoma nam przepowiedziala ze bedziemy sie leczyc i bedziemy miec blizniaki hehehheh moze to smieszne ale jednak poniekad mówila prawde zobaczymy wazne zeby bylo jedno a jak beda dwie dzidzie bedziemy sie cieszyc podwójnie z obraczek wyszla nam wrózba ze ja bede miala dwóch synkow i mój m tez dwóch no ale to tak tylko wspominam

reklama
no tak napewno zbieg okolicznosci ,fajnie tak same dziewczynki hehe o ja mam nadzieje ze góra luty bedzie podchodzic do IUI bo tak to nie mamy raczej zadnych szans i to pewne a mam takie pytanie bo Antrum współpracuje ze szpitalem na Batorego i tam sie przeprowadza IUI? bo tak słyszalam i czytalam troche to dziwne moim zdaniem bo powinno wszystko byc na miejscu w Antrum nie wiem czy mozna tez zrobic posiew w antrum bo moj dostal od ogrodnika wlasnie skierowanie na posiew bakteriologiczny i musielismy jechac na batorego wiec to dziwne troche a ty widze jestes po IUI a gdzie mialas robiony zabieg tez na batorego? jak u was byl problem?mi 3 lata temu wywrózno moze to glupie ale z perspektywy czasu widze ze to prawda znajoma nam przepowiedziala ze bedziemy sie leczyc i bedziemy miec blizniaki hehehheh moze to smieszne ale jednak poniekad mówila prawde zobaczymy wazne zeby bylo jedno a jak beda dwie dzidzie bedziemy sie cieszyc podwójnie z obraczek wyszla nam wrózba ze ja bede miala dwóch synkow i mój m tez dwóch no ale to tak tylko wspominam
Nie my nie podchodzilismy do iui.
udalo sie naturalnie na Clo. Z tego co wiem to Horak robi wszystko na miejscu, iui jak i posiew (tam moja znajoma o ktorej pisalam) wlasnie tam robila,w laboratorium. Ono nazywa sie Demeter. Ja tez robilam na miejscu wszystki badania. Współpracują z kliniką na Batorego ale to różnie bywa. Horak np. robi tam Laparoskopie itp.

a ile razy miałas robiony ten test na wrogosc sluzu ? z krwi tez miałas robione badanie na przeciw ciala plemnikowe we krwi? bo ja wlasnie mialam i we krwi jest ok.To miło poznac kogos kto ma ten sam problem noi wogóle ciesze sie ze tak miło zostalam tu przyjęta, macie racje razem razniej fajnie wyzalic sie komus kto czuje tak samo i rozumie cie jak nikt inny ja mam nadzieje ze w koncu sie uda tylko najgorsze czekanie i straszna gehenna latka tez leca w przyszlym roku stuknie mi 30 tka więc stara dupa juz jestem :)

Panterko chyba faktycznie łączy nas więcej niż się wydawało na początku:-D też mam w tym roku ostatnie 20-lat a jesli chodzi o leczenie to bardzo chyba podobnie byłysmy prowadzone. Miałam ten test pct robiony 2 razy u mojego gina który mnie diagnozował, podczas monitoringu owulacji. pobieral mi sluz i razem oglądalismy pod mikroskopem. I raz był w drugiej klinice robiony ale chyba w złym momencie bo wyszedł wątpliwy i nie było wcale plemników. Zresztą spotkałam się z tym że nie robi się często tego testu ze względu na małą wartosc diagnostyczną. Miałam sprawdzane p. ciała plemnikowe we krwi i ich nie mam, m nie badał. I jeszcze hsg miałam i jest ok, a ty drożnosc spradzałas? Mój gin wogóle nie zlecił nam posiewów ale teraz zamierzamy zrobić.
Wierzę że to przez tego paciorkowca nie wychodzi u was i jak go wytępicie to się uda!!!! ten wrogi sluz to tak naprawde nic pewnego i może to poprostu osłabione tym paciorkowcem chłopaki padały w twoim sluzie... jest taka opcja a może że luzem jest ok!

Panterko chyba faktycznie łączy nas więcej niż się wydawało na początku:-D też mam w tym roku ostatnie 20-lat a jesli chodzi o leczenie to bardzo chyba podobnie byłysmy prowadzone. Miałam ten test pct robiony 2 razy u mojego gina który mnie diagnozował, podczas monitoringu owulacji. pobieral mi sluz i razem oglądalismy pod mikroskopem. I raz był w drugiej klinice robiony ale chyba w złym momencie bo wyszedł wątpliwy i nie było wcale plemników. Zresztą spotkałam się z tym że nie robi się często tego testu ze względu na małą wartosc diagnostyczną. Miałam sprawdzane p. ciała plemnikowe we krwi i ich nie mam, m nie badał. I jeszcze hsg miałam i jest ok, a ty drożnosc spradzałas? Mój gin wogóle nie zlecił nam posiewów ale teraz zamierzamy zrobić.
Wierzę że to przez tego paciorkowca nie wychodzi u was i jak go wytępicie to się uda!!!! ten wrogi sluz to tak naprawde nic pewnego i może to poprostu osłabione tym paciorkowcem chłopaki padały w twoim sluzie... jest taka opcja a może że luzem jest ok!

no tak wiele mamy wspólnego ponikąd no niby ten paciorkowiec ale gin powiedział ze on nam nie daje gwarancji ze to jest e przyszłym tygodniu idziemy na powtórke badania mąz jest juz po kuracji ja mialam chodz nawet tego nie odzczuwalam zaczatek grzybicy bo czułam tak troche pieczenie po stosunku ale juz jest wszystko ok bralam leki mąz antybiotyki zazywałam badanie robilsimy dwa miesace temu a teraz idziemy znow powtórzyc wyniki bo mielismy troche spraw na glowie i w sumie juz dwa miesace po kuracji bakteria wydaje mi sie ze znikla no ale ciazy dalej niema nawet jak by to byla wina tego a wydaje mi sie ze nie zobaczymy co nam teraz powie i co wyjdzie w ponownym posiewie tez mialam ten test tak samo jak ty robiony z tego co go zrozumiałam czeka mnie ponowny testPTC i Hsg bo nie wiem czemu nic o tym nie wspomniał ale napewno mi to równiez zleci przed ewentulana IUI nigdy nie miałam problemow z miesiaczkami zawsze regularne sa, zadnych nadzerek torbieli wszystko ok i inne sprawy u mnie tez w porządku wiec nie rozumiem skąd ten wrogi sluz owulacja jest ale jestesmy nastawieni z mezem raczej na IUI bo byc moze byc tak ze bakterii nie bedzie i bedzie kazal sie starac ale coz kto wie i le bedziemy znow czekac i znow sie moze nie udawac to juz wole to IUI no zobaczymy jestem POZYTYWNIE nastawiona musimy czekac do wizyty i sie zobaczy
no a ten posiew koniecznie sprawdzcie

Nie my nie podchodzilismy do iui.
udalo sie naturalnie na Clo. Z tego co wiem to Horak robi wszystko na miejscu, iui jak i posiew (tam moja znajoma o ktorej pisalam) wlasnie tam robila,w laboratorium. Ono nazywa sie Demeter. Ja tez robilam na miejscu wszystki badania. Współpracują z kliniką na Batorego ale to różnie bywa. Horak np. robi tam Laparoskopie itp.

aha to fajnie ze udalo ci sie tak super
wiem własnie ze jest tam laboratorium DEMETER wiec nie wiem czemu on na badania nas kieruje na badania na Batorego jak tam mozna praktycznie większosc badan zrobic orpcz tak jak pisalas laparoskopie ale HSG tez robia ? czy trzeba robic w szpitalu?na test PTC tez kazal mi przyjechac do PROVITY bo to byl dzien akurat testu czwartek a mi sie miesaczka spoznila jeden dzien noi wypadla w piatek, test to robil mi w ANTRUM tez wiec troche tego nie rozumiem bo skoro lecze sie tam to badania powinny byc robione tam na miejscu a ceny tez sa inne w provicie jest drozej no ale o ch moze chodzi jak nie o kase

Hej Doll's :) Jak to mówi Kim Kardashian:)

BŁONKA?????????????????????????Co z Tobą????&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Hej Doll's :) Jak to mówi Kim Kardashian:)

BŁONKA?????????????????????????Co z Tobą????&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

rano zrobie test :) maz mi kupil 2 sztuki :)

reklama
Do góry