reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Witaj Kasiu, ja za tobą tesknie i nawet o tobie dzis myslalam telepatia
A gdzie sie leczysz w Bytomiu? Ja tez z tąd jestem;-) a raczej mieszkam tu od jakiegos czasu:-)
Witaj Panterka:-) Bardzo dobrze trafilaś, dziewczyny są najlepszym lekaiem na cale złoa tymonka zapomnialam dodac posiew robilismy w szpitalu na batorego w Bytomiu wlasnie poprzez posiew bakteriologiczny wyszlo ze maz ma paciorkowca ogólnie nasienie ma dobre tylko obnizone parametry noi chyba przez tego paciorkowca nieszczęsnego
A gdzie sie leczysz w Bytomiu? Ja tez z tąd jestem;-) a raczej mieszkam tu od jakiegos czasu:-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kahaka zjesz takie ciacho to Agatka od razu zacznie fikać )
no i faktycznie -juz 25t.c. masz...kurka siwa najpierw sie człowiek szarpie ,żeby zajść a potem leeeeci ta ciąża jak z bicza..
Suzi czy ja sie z Tobą dzis witałam
no i faktycznie -juz 25t.c. masz...kurka siwa najpierw sie człowiek szarpie ,żeby zajść a potem leeeeci ta ciąża jak z bicza..
Suzi czy ja sie z Tobą dzis witałam
panterka82
Początkująca w BB
Witaj Kasiu, ja za tobą tesknie i nawet o tobie dzis myslalam telepatia
Witaj Panterka:-) Bardzo dobrze trafilaś, dziewczyny są najlepszym lekaiem na cale zło
o jaki ten świat mały tzn ja mieszkam TG męza mam z Bytomia leczymy sie w Antrum
poza tym witam inne stałe bywalczynie
suzi1
Kocham Cię synuś
Panterka to możliwe ze spotkalysmy sie w antrum;-) hehehe faktycznie ale ten swiat maly:-)o jaki ten świat mały tzn ja mieszkam TG męza mam z Bytomia leczymy sie w Antrum
poza tym witam inne stałe bywalczynie
panterka82
Początkująca w BB
Panterka to możliwe ze spotkalysmy sie w antrum;-) hehehe faktycznie ale ten swiat maly:-)
A ty też sie tam leczylas?bo my w sumie z męzem dopiero od lipca a u kogo sie leczylas? i jak wrazenia? opinie itd?mnie tylko wkurza ta pielegniarka-recepcjonistka straszne babsko jak potrzebuje cos załatwic przez tel to jest nie mila i arogancka przynajmniej ja to tak odebralam a jak na miejscu to w d,, włazi :/
panterka82
Początkująca w BB
my u Ogrodnika sie leczymy jak bylismy z mezem na Batorego na badaniach to pielegniarki dosc pozytywnie sie o nim wyrażaly ze bardzo dobry specjalista
suzi1
Kocham Cię synuś
Tak kochana caly czas chodzimy do antrum Wczesniej chodzilam do Tomanka, fajny gość ... ale co mnie irytowalo to wlasnie to ze pracuje tez w provicie i czesto tam kierowal na badania a wiadomo ceny tam sa mega...I w pewnym momencie mialam wrazenie ze zaczyna rozkladać ręce.Wyniki ok a dzidzia nie moze sie utrzymac.A ty też sie tam leczylas?bo my w sumie z męzem dopiero od lipca a u kogo sie leczylas? i jak wrazenia? opinie itd?mnie tylko wkurza ta pielegniarka-recepcjonistka straszne babsko jak potrzebuje cos załatwic przez tel to jest nie mila i arogancka przynajmniej ja to tak odebralam a jak na miejscu to w d,, włazi :/
No i przeszlismy do Horaka, jest droższy ale dla mnie bardzo konkretny gosc, nie biadoli o bzdurach tylko konkretnie teraz z perspektywy czasu żaluję ze do niego nie poszlismy od początku:-( i super jest to ze jak cos sie dzieje to kieruje na szpital, tam robi zabiegi itp. No i kieruje tym oddzialem. I powiem Wam szczerze ze jak teraz lerzalam w szpitalu to od razu czulam roznice, jak tylko sie powie ze jest sie jego pacjentkom...inne traktowanie . wiem ze tak nie powinno byc,ale niestety taka mamy slużbę zdrowia
panterka82
Początkująca w BB
Tak kochana caly czas chodzimy do antrum Wczesniej chodzilam do Tomanka, fajny gość ... ale co mnie irytowalo to wlasnie to ze pracuje tez w provicie i czesto tam kierowal na badania a wiadomo ceny tam sa mega...I w pewnym momencie mialam wrazenie ze zaczyna rozkladać ręce.Wyniki ok a dzidzia nie moze sie utrzymac.
No i przeszlismy do Horaka, jest droższy ale dla mnie bardzo konkretny gosc, nie biadoli o bzdurach tylko konkretnie teraz z perspektywy czasu żaluję ze do niego nie poszlismy od początku:-( i super jest to ze jak cos sie dzieje to kieruje na szpital, tam robi zabiegi itp. No i kieruje tym oddzialem. I powiem Wam szczerze ze jak teraz lerzalam w szpitalu to od razu czulam roznice, jak tylko sie powie ze jest sie jego pacjentkom...inne traktowanie . wiem ze tak nie powinno byc,ale niestety taka mamy slużbę zdrowia
no tez słyszlam Horaku ze to dobry i konkretny lekarz bez biadolenia itd.my jak sie zapisywalismy to chcelismy do niego isc po przeczytaniu opini ale musielibysmy czekac az dwa miesace bo duzo par do niego chodzi noi zdecydowalismy sie wlasnie na Ogrodnika nastepna wizyta w grudniu ale jeszcze nie ustalismy terminu wiec moze i tak ise trafi ze sie spotkamy tlyko ogrodnik przyjmuje kiedy indziej i Horak też czyli jestem zadowolona z tego co piszesz jestem ciekawa jak to u nas bedzie mam nadzieje ze nie bede zalowac tych wizyt u niego zobaczymy
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
No to jest fakt ma b.duzo pacjentek ja np raz mialam wizyte o 21 a weszlismy o 1 Masakra.no tez słyszlam Horaku ze to dobry i konkretny lekarz bez biadolenia itd.my jak sie zapisywalismy to chcelismy do niego isc po przeczytaniu opini ale musielibysmy czekac az dwa miesace bo duzo par do niego chodzi noi zdecydowalismy sie wlasnie na Ogrodnika nastepna wizyta w grudniu ale jeszcze nie ustalismy terminu wiec moze i tak ise trafi ze sie spotkamy tlyko ogrodnik przyjmuje kiedy indziej i Horak też czyli jestem zadowolona z tego co piszesz jestem ciekawa jak to u nas bedzie mam nadzieje ze nie bede zalowac tych wizyt u niego zobaczymy
We wtorek byla u niego moja znajoma i mowila ze jest bardzo zadowolona. dostali plan dzialania i kolejna wizyte maja za miesiac. a ogolnie czekala do H ok 2 miesiecy
A co do Pań z recepcji to zależy od ich dnia... czasami potrafią być nir mile ja ostatnio zwrocilam uwagę pani G...
Najważniejsze ze jestescie zadowoleni bo to jest polowa sukcesu
Aaaa i mam jeszcze 3 koleżanki ktore podchodzily tam do iui i maja 3 coreczki heheh ale to pewnie taki traf
Podziel się: