reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Błonka -3 tabletki Clo na dzień? ło matko..najważniejsze kochana ,że pomogło i fasolla sie uwiła
idź,idź -przygotuj się na wizytę.
czekamy na poniedziałkowa betę -&&&
idź,idź -przygotuj się na wizytę.
czekamy na poniedziałkowa betę -&&&
E
EEnil
Gość
Błonka,aż 3???
Łooo matko,żeby bliźniąt z tego nie było albo trojaczków!
Łooo matko,żeby bliźniąt z tego nie było albo trojaczków!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
błonka gratuluje
suzi1
Kocham Cię synuś
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BŁONKA kochana bardzo sie ciesze :-):-):-)
O Matko! Mam nadzieje ze przed swietami posypia sie kreseczki
Strasznie sie ciesze:-) Tralalalalalalalalal ale mi humorek poprawilas
BŁONKA kochana bardzo sie ciesze :-):-):-)
O Matko! Mam nadzieje ze przed swietami posypia sie kreseczki
Strasznie sie ciesze:-) Tralalalalalalalalal ale mi humorek poprawilas
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
II krechy wiedziałam i co mądrale - laparoskopia !!!! hahahahahaha ta cała laparoskopia jest ***** warta , przestańcie wreszcie wierzyć lekarzom !!!! Proszę Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błona - GRATKI !!!!!!:-):-):-):-) Jesteś kolejną nadzieją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
II krechy wiedziałam i co mądrale - laparoskopia !!!! hahahahahaha ta cała laparoskopia jest ***** warta , przestańcie wreszcie wierzyć lekarzom !!!! Proszę Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błona - GRATKI !!!!!!:-):-):-):-) Jesteś kolejną nadzieją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
panterka82
Początkująca w BB
Błonka GRATULUJE!!!
mam nadzieje ze niedlugo wszystkie bedziemy sie tak cieszyc ja jak ujze 2 kreseczki nie wiem czy bede mogla w to uwierzyc do konca przypuszczam z nie bedzie to do mnie docieralo przez conajmniej pare dni uwierze chyba dopiero jak zobacze na usg!!!
my z mezusiem teraz po niedzieli na badania noi z wynikami musze sie jeszcze zapisac na wizyte a moja szwagierka lada moment rodzi bedzie miec synka pierwszy termin ma na 28 listopada a drugi 5 grudzien no ale maly wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial
mam nadzieje ze niedlugo wszystkie bedziemy sie tak cieszyc ja jak ujze 2 kreseczki nie wiem czy bede mogla w to uwierzyc do konca przypuszczam z nie bedzie to do mnie docieralo przez conajmniej pare dni uwierze chyba dopiero jak zobacze na usg!!!
my z mezusiem teraz po niedzieli na badania noi z wynikami musze sie jeszcze zapisac na wizyte a moja szwagierka lada moment rodzi bedzie miec synka pierwszy termin ma na 28 listopada a drugi 5 grudzien no ale maly wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial
Podziel się: