reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Nie dołuj się Karolinko, bo ja mimo tony zakupów też mam doła, ... kurrrr.....a 31 tydzień by był ... :zawstydzona/y:, ja nie umiem, nie potrafie o tym przestac myśleć, święta tylko bardziej mi o tym przypominają.
Już sobie wyobrażam te zyczenia "żeby Wam się wreszcie udało " ... ja tego nie chce słuchać, lepiej niech nic nie mówią ... Dlaczego ? Po co ? W jakim celu ? To cierpienie ??? To dręczenie ??? To czekanie ???

reklama
Nie dołuj się Karolinko, bo ja mimo tony zakupów też mam doła, ... kurrrr.....a 31 tydzień by był ... :zawstydzona/y:, ja nie umiem, nie potrafie o tym przestac myśleć, święta tylko bardziej mi o tym przypominają.
Już sobie wyobrażam te zyczenia "żeby Wam się wreszcie udało " ... ja tego nie chce słuchać, lepiej niech nic nie mówią ... Dlaczego ? Po co ? W jakim celu ? To cierpienie ??? To dręczenie ??? To czekanie ???

kochana to trzeba prosic aniolka by na swieta zeslal braciszka albo siostrzyczke..

witam wieczorkiem..
dzieci spią a ja z herbatką do Was:)

mama05 w jakich okolicach Poznania mieszkasz

Kwiatuszek cześć;) ja mieszkam 20km od Poznania na zachód :)

no właśnie błonka cierpliwa jesteś , wikula ma racje :))) a więc niech moc &&&&&&&&&&&&&&& będzie z Tobą :-):-) zjadłabym ciachoooooo, ale nie mam :-(

ps. błonka w cyklu, w którym miałam mieć laparoskopie , zaszłam w ciążę ... ah te zrosty ;)
Palemko ja mam ciacho to Ci wyslę dhl'em...nie smutaj sie kochana....choć wiem dobrze jak bardzo Ci cięzko..
moje dziecko miało by teraz prawie 4 m-ce;((
14 grudnia bedzie rok od straty..tez wciąż myślę o tamtej Niuni....
tulę Cię ..

Błonka to i ja potrzymam &&&&&&&&&&&!! a nóż...

Carola Ciebie tez tulę skoro i Tobie źle...ehhh życie.

Wikula a u Ciebie co tam wieczorkiem słychać??

hej
mam doła, dzwoniła do mnie kuzynka pochwalić się ze znoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewu jst w ciąży, wchodzę na nk, widzę że mojemu bylemy urodziło się 3 dziecko buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hej
mam doła, dzwoniła do mnie kuzynka pochwalić się ze znoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewu jst w ciąży, wchodzę na nk, widzę że mojemu bylemy urodziło się 3 dziecko buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kochana ja teraz mam same chrzciny... za 2 tygodnie kuzyn mojego m chrzci syna a 2 dnia swiat kuzynka mojego m chrzci syna, a miesiac temy byly mojej kuzynki, chrzcila swoją malutką... wiem co czujesz, sama sie łamie :(

hej

ehhh mmmm ty mi nawet nie mów! Niedawno przerabialam to samo z kuzynką bardzo mi bliską i z siostrą mojego m-ka, teraz wpadkę z 2 dzieckiem zaliczyła moja koleżanka z pracy. Nie potrafię już się cieszyć z tych dzieci poczynających się wokoło. Też się czuję jakby mi czegos brakowało, czegos co inni dostali od Boga tak po prostu, co jest naturalne u zdrowych młodych ludzi a o mnie ktos zapomniał w tym rozdaniu... :eek:
Napiszę chyba paszkwila do Mikołaja:)

reklama
Wikula,Palemka dzieki za zainteresowanie:*
Wlasnie chodzi o to ze sama nie wiem co jest grane. dostalam od kardiologa skierowanie na IP.
W poniedzialek tam jade:crazy:

Do góry