reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Palemko witaj siostrzyczko moja ;)))
nie,na rodzące juz nie wchodzę ..piszę tylko na 1 wątku i od kilku dni udaje mi sie do Was na Weteranki wlecieć :)
przykro mi,że masz takie odczucia co do wątku na rodzacych..tulę do mojego 75b
c033.gif

co do diety to nie..jakas tam specjalna dieta nie ,ale mam oponkę zimowa i chciałabym sie jej pozbyc wiec zrezygnowałam ze słodyczy
c020.gif
masła
c020.gif
c020.gif
cukru
c020.gif
słodze troche tylko kawę bo inaczej nie wypiję..
dziś i jutro mam wolne ,ale zaraz maluje oko i wychodzę ;))

Bono wyczuł keta na ogrodzie i wykopał mi dziurę,że 2 główki kapusty by sie zmieściły,teraz śpi w domu a ja muszę iść zakopać
e016.gif

no i zapomniałam zmienić opon na zimowe
e136.gif
a juz jest slisko rano i wczoraj wolno do pracy jechałam aż mi dziwnie było bo ja z natury to szybki bil...eeee-szybka bilowa
i047.gif

reklama
Dziewczyny a co kupić chłopczykowi na roczek??? to niezbyt bliska rodzina ale nas zaprosili, to ich 2 chłopiec więc wszelkie gadżety ubraniowe i inne mają... mam dylemat. nie wiem nie znam się...
Kupiłam sobie książkę o relaksacji i medytacji z płytą i zaczynam od dzisiaj się relaksować:-) i pozytywnie nastawaiać do wszystkiego. mi ostatnio coś nawala w tej dziedzinie:cool: a jak widzę nie tylko mi bo humorki na topiku nie dopisują.
Niedługo się zaczną płodne u mnie.

Spotkałam się z siostrą m wczoraj, brzuszek już widać ale udajemy w rozmowach że temat nie istnieje. Kurde tak mi ciężko, to nie to że ja się nie cieszę ale nie umiem jej tego okaazywać ani na ten temat z nią rozmawiać bo bym się chyba poryczała:zawstydzona/y:
Nie mam wyrzutów sumienia nawet, to ja zawsze myslałam o tym żeby kogoś nie urazić a teraz postanowiłam mieć to w du.... niech inni sobie tłumaczą w jakiś sposób moje zachowanie bo ja teraz myślę o sobie tylko. Przez cały długi okres naszych starań zawsze się szczerze cieszyłam z tych ciąży dookoła a teraz chyba coś się we mnie załamało.

Hej Laski:)
Ja biorę CLO od 3dc do 7dc... nie wiem od czego zależy w którym dniu zacząć brać...
Ale skoro bierzesz to &&&&&
Ja dorzuciłam Encorton,pewnie lekarz mnie ochrzani ale tonący brzytwy się chwyta:)

Palemko,podzieliłabyś się kawą...ja nie mam siły i chyba dalej pójdę spać...

Tymonka może jakiś fajny kubek niekapek do napoju?

Tymonka ściskam Cie kochana..na pewno w takiej sytuacji lekko nie jest....może siostra m zrozumie..

Carola- im dłuższe ma kobieta cykle np.35 dniowe tym wcześniej się bierze Clo-niektóre biorą od 2d.c...ja mam krótkie cykle więc żeby wydłuzyć biorę później czyli od 5d.c.
lepszego samopoczucie życzę.

oko pomalowane-ide sie ubrać..

Witam Was kochane:*

Tymonka doskonale Cie rozumiem, nawet ostatnio rozmawialam z Tą kolezanką która stracila dzidzie i wlasnie mówila ze nie umie się cieszyć, ja ja rozumiem bo mialam dokladnie to samo...zawsze bylam razem z kims w ciazy tzn równolegle...u mnie sie konczylo a u koleżanek/bratowej widac bylo brzuszki:-(
Nawet miałam taki okres ze jak widzialam Pania z brzuchem to chcialo mi sie Wyć!!!!
:-(

A ja juz bylam u kardiologa i co!!? Dostalam skierowanie do szpitala do Katowic...do kliniki neurologji/ nefrogogii ( nie wiem co tu jest napisane) i zaburzeń metabolizmu
eek.gif
i to na oddział
confused8gj.gif
I jak tu cisnienie ma nie skakać? dzwonilam tam i podjade w poniedzialek ale podobno terminy przyjec sa odlegle :eek::crazy:

dzwonilam tam i podjeade w poniedzialek ale podobno terminy dzwdzEhhhhh...

Carola no to się wyspałaś ;))))
ja już 1sze Clo połknęłam...własnie poodbierałam dzieci ,Zuza odrabia lekcje,Domino paluje spider-mena a ja biorę się za rosół..

Suzi cześć mamuska :)

kurka u nas strasznie zimno na dworze-brrrr!!przez ten wiatr pewnie;/

Hejooooo :-)
A my właśnie wróciliśmy z zakupów świątecznych, :tak:tak świątecznych;-), postanowiłam w tym roku wczesniej uporac się z prezentami, Mam dość corocznego świątecznego szału zakupowego i kupowania nie przemyślanych prezentów:tak: A przy okazji odwiedziłam TKMax i się tez obkupiłam - zapachowo ;) mmmmm .... :laugh2: jeszcze mi wszystko pachnie :) no i meżusia na płaszczyk naciągnęłam ;) i capusię i inne duperele ... na cienie z CK już mi nie dał :cool: niedobry : (

mama - a ja dziś na obiad nie mam nic, bo jedliśmy w Sfinxie ;) nie przepadam za jedzeniem poza domem, no ale dzis był wyjątek :)

carooo - Ty śpiochu ;-)

tymonka
- wiem co czujesz, my w sobote idziemy na zabawe andrzejkową ze znajomymi, dowiedziłam się , że koleżanka która jest w 17 tyg też idzie i serce mi się kraja :( znowu będę sobie wszystko przypominała ... szczerze, jak się o tym dowiedziłam , to powiedzuiałam mężowi, że nie mam ochoty już iść .... :-( brzmi okropnie, ale dla mnie jej opowiadania ( a ona bardzo obnosi się ze swoją ciążą ) będą poprostu katorgą:zawstydzona/y:

suzi - ale to co masz isc na oddział do szpitala leżeć ???

reklama
Do góry