Hej
ja mam dzis wizytę u gin na 15.
zjolka, a co za badania ma Twój syn?
Ja też mam paznokcie poobgryzane
Witaj w klubie kochana
Mój syn ma badania hormonów przysadki i tarczycy, bo ma skoki ciśnienia nie wiadomo skąd.
Palemko - no ja artystka jestem i to nawet dyplomowana Grafik, również komputerowy się kłania.
Suzi - Ty się kuruj kochana :0 Ja ruchy młodego czułam w 16 tygodniu. To było jak by ktoś delikatni pukał od środka albo jak trzepotanie ćmy, a potem, to już w kółko miał czkawkę No powaga! Ale tak w ogóle to możesz je czuć dopiero w 20 tygodniu
Kciuki za twoje maleństwo &&&&&&&&&&&&
Aha, ja też do konca nie wiedzialam, kto mieszka w brzuszku ale jakoś to czułam podświadomie i dobrze wyczułam
Palemko - ty nie pinkol, że się nie udało! Co do pierwszych dwóch tygodni, to rzeczywiście zarodek nie ma kontaktu z organizmem matki. Tydzień od zapłodnienia się implantuje a przez następny tydzień nie ma jeszcze łożyska i odżywia go ciałko zółte, tak, że przyroda zadbała o to, żeby mu się krzywda nie stała, kiedy nikt jeszcze nie wie o jego istnieniu
Palemko a to hsg, to na NFZ? Jeżeli tak, to pewnie limity się pokończyły, ściemniacze!
Mama - pierogi ruskie zrobiłam - 150 sztuk. Jak zostaje mi ciasto, to robie pierogi z jabłkami i na słodko są pycha!!! Polecam.
Kasia - super, ze wszystko ok Kciuki &&&&&&&&&&&&&
Boże ile Ty masz tego prasowania??!!
Idę zobaczyć zdjątko ;-)