reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej
ja mam dzis wizytę u gin na 15.

zjolka, a co za badania ma Twój syn?

Ja też mam paznokcie poobgryzane :baffled:

Witaj w klubie kochana :)
Mój syn ma badania hormonów przysadki i tarczycy, bo ma skoki ciśnienia nie wiadomo skąd.

Palemko - no ja artystka jestem i to nawet dyplomowana :) Grafik, również komputerowy się kłania.

Suzi - Ty się kuruj kochana :0 Ja ruchy młodego czułam w 16 tygodniu. To było jak by ktoś delikatni pukał od środka albo jak trzepotanie ćmy, a potem, to już w kółko miał czkawkę :) No powaga! Ale tak w ogóle to możesz je czuć dopiero w 20 tygodniu :)
Kciuki za twoje maleństwo &&&&&&&&&&&&
Aha, ja też do konca nie wiedzialam, kto mieszka w brzuszku ale jakoś to czułam podświadomie i dobrze wyczułam :)

Palemko - ty nie pinkol, że się nie udało! Co do pierwszych dwóch tygodni, to rzeczywiście zarodek nie ma kontaktu z organizmem matki. Tydzień od zapłodnienia się implantuje a przez następny tydzień nie ma jeszcze łożyska i odżywia go ciałko zółte, tak, że przyroda zadbała o to, żeby mu się krzywda nie stała, kiedy nikt jeszcze nie wie o jego istnieniu :)
Palemko a to hsg, to na NFZ? Jeżeli tak, to pewnie limity się pokończyły, ściemniacze!

Mama - pierogi ruskie zrobiłam - 150 sztuk. Jak zostaje mi ciasto, to robie pierogi z jabłkami i na słodko są pycha!!! Polecam.

Kasia - super, ze wszystko ok :) Kciuki &&&&&&&&&&&&&
Boże ile Ty masz tego prasowania??!!
Idę zobaczyć zdjątko ;-)

reklama
hejka ja tez poprasowałam:)
zjola no z tym ciśnieniem to szok taki młody i już takie kłopoty:szok:
suzi smacznego

palma ja o tygodnia mam zgagę po kawce:baffled::baffled:

Lopop - to moje dziecię jest ogólnie słabowite ale mamy nadzieję, że to dlatego, że wyrósł za szybko.
tak masz rację to bardzo osłabia organizm takie gwałtowne dojrzewanie u chłopców w postaci wystrzelenia w górę i do tego wiadomo serce dostaje

wiesz z tymi zrostami zasmucona jestem bo mogę też mieć skoro byłam łyżeczkowana:baffled:
ach po co mi te starania :-:)-:)-(

Dzięki babki za troskę o moje dziecię :)

Lopop - a może Ty byś też zrobiła stosowne badania? Ja teraz wiem, ze nie mamy się co wysilać zanim nie zrobimy zabiegu i nie usuniemy tego świństwa.

Dzięki babki za troskę o moje dziecię :)

Lopop - a może Ty byś też zrobiła stosowne badania? Ja teraz wiem, ze nie mamy się co wysilać zanim nie zrobimy zabiegu i nie usuniemy tego świństwa.
no tylko mi się nie che jestem już bardzo zrezygnowana na to wszystko
mam doła i tyle

lopop, nie wolno sie poddawać...Bo kopa zasunę :-D
zjola, miałam furę prasowania, bo jakiś czas temu żelazko nam sie popsuło i wtedy nie prasowałam. A teraz się naprawiło (samo), to musiałam nadrobić.

reklama
Do góry