reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja też chcę kopa :baffled:

W tym miesiącu też nic z tego, nie pytajcie, ja to wiem ...

Napisze do ginki meila, żeby mi żadnych hsg nie robiła, tylko odrazu laparoskopie ... a to i tak w niczym nie pomożę ... już dawno mówiłam - nie dla psa keiłbasa ....

cześć babolki witam się i ja :)

Palemka- cześć słonko-kakałko???;)))
jak tam samopoczucie?

Carola- wiesz co ...tak piszesz o tym Clo ,że az przeszukałam szafkę i znalazłam opakowanie i mam 5 sztuk ,pewnie mi zostało po ostatnich zapisach prawie rok tem i ponieważ dziś mam 5d.c. a brałam od 5 do 9 d.c. to dzis na wieczór chyba wezmę.
pewnie nie podziała,ale mam to wezmę...

pozdrawiam bebeczki a ciężarówki głaszczę w brzusio...tym co maja doły podaję rękę..chorowitkom zdrówka życzę..
a ja nie jem słodyczy juz kilkanaście dni a dzis mam wolne w szafce tyyyle słodkości,w lodówce sernik i jabłecznik-kto to tam zostawił
a020.gif
a020.gif
e025.gif
c007.gif
c007.gif

trzymajcie &&& żebym dała radę się opanować
c016.gif
c008.gif
c008.gif

reklama
mama - w tej chwili o tobie pomyślałam .... wchodzę za wątek i proszę :-D:-D
U mnie dziś kawka - a co !!! Zaraz łykne leki na zgagę i się kawusi w spokoju napiję :tak:Wolne dziś masz, no to sie byczysz ;) Diete sobie zrobiłaś ??? Przeca Ty laska jesteś :tak: po co Ci dieta ? Na rodzące jeszcze zagladasz ? Ja zostałam tam olana zimnym moczem , więc juz nawet nie wchodzę:-( zresztą tam wszystkie już są w ciązy, abo mają bable, nie przejmują się takimi jak ja :zawstydzona/y: Jakie plany na święta ? Został równy miesiąc :tak: Co kupujesz mężusiowi, bo ja jak zwykle nie wiem co T. kupić:cool: Kompletnie też nie mam pojęcia co kupić chrześniakowi , ma 6 lat, w kwietniu 7, lubi gry. Gra w makao i szachgy - ja się jeszcze nie nauczyłam :)

Do góry