reklama
jeera86
Fanka BB :)
Witam po raz drugi.Jakas dzisiaj po pracy zmeczona jestem, ale poczekam tylko na M i do lozeczka bo juto na 10 czyli o 9 musze wyjechac
Mama no kiedys i mi sie musi udac Jeszcze zostalo nam kilka wyjsc
Mmmmm... a ja n ie mam polskiej TV. Ale moze mozna jakos na yt obejrzec??
Palma.. kolenda??? To chyba jeszcze zawczesnie?? Tutaj juz ludzie stroja choinki w domach a raczej domy na swieta bo od przyszlej soboty zaczynaja sie juz Jarmarki przedswiateczne.
Mama no kiedys i mi sie musi udac Jeszcze zostalo nam kilka wyjsc
Mmmmm... a ja n ie mam polskiej TV. Ale moze mozna jakos na yt obejrzec??
Palma.. kolenda??? To chyba jeszcze zawczesnie?? Tutaj juz ludzie stroja choinki w domach a raczej domy na swieta bo od przyszlej soboty zaczynaja sie juz Jarmarki przedswiateczne.
no własnie ponad miesiąc został. nie czuje jeszcze swiat ani atmosfery:-) dzięki Palma za te info o histeroskopii, jednym się robią zrosty a innym nie i kurna na każdym etapie leczenia taka loteria...
Błonka to mamy podobne humorki przed okresem jak widzę. a facet to wtedy potrafi wkurzyc na maksa!
Ewa robiła super roladki z kurczaka według przepisu Mmmm muszę kiedys takie zrobić.
Błonka to mamy podobne humorki przed okresem jak widzę. a facet to wtedy potrafi wkurzyc na maksa!
Ewa robiła super roladki z kurczaka według przepisu Mmmm muszę kiedys takie zrobić.
jeera86
Fanka BB :)
Spokojnej nocy !!! Jak bedziecie mialy czas i chcec tu jest piekny wywiad z Bohdanem smoleniem... Mi sie az lezka w oku zakrecila...
Dasz sobie radę z dziećmi
Dasz sobie radę z dziećmi
E
EEnil
Gość
Się działo
Idę spać
Idę spać
reklama
Cześć babeczki!
Tymonka - ja miałam robioną histeroskopię z powodu dwóch poronień zakończonych zabiegami. Skoro wszystkie nasze badania są ok, nie zabezpieczamy się a ciąży jak nie ma tak nie ma, to gin stwierdził, że pozostaje jeszcze histero do zrobienia. Poza tym ja przed tymi ciążami miałam też taki zabieg diagnostyczny i też mogły się wtedy zrosty zrobić a one też powodują, że ciąża się nie rozwija i obumiera. Suma sumarum teraz mam te zrosty do usunięcia, bo inaczej ciąży albo wcale nie będzie albo znów obumrze Na szczęście sytuacja nie jest tragiczna, ujścia jajowodów drożne a śluzówka macicy poza zrostami prawidłowa.
No to elaborat walnęłam!!! Ale i tak Palemka Ci wcześniej już to wyjaśniła
Pozdrówka i zaznaczam, że ja dzisiaj znowu pierwsza! Chociaż wcale nie, bo Wy po nocach kurka piszecie!
Tymonka - ja miałam robioną histeroskopię z powodu dwóch poronień zakończonych zabiegami. Skoro wszystkie nasze badania są ok, nie zabezpieczamy się a ciąży jak nie ma tak nie ma, to gin stwierdził, że pozostaje jeszcze histero do zrobienia. Poza tym ja przed tymi ciążami miałam też taki zabieg diagnostyczny i też mogły się wtedy zrosty zrobić a one też powodują, że ciąża się nie rozwija i obumiera. Suma sumarum teraz mam te zrosty do usunięcia, bo inaczej ciąży albo wcale nie będzie albo znów obumrze Na szczęście sytuacja nie jest tragiczna, ujścia jajowodów drożne a śluzówka macicy poza zrostami prawidłowa.
No to elaborat walnęłam!!! Ale i tak Palemka Ci wcześniej już to wyjaśniła
Pozdrówka i zaznaczam, że ja dzisiaj znowu pierwsza! Chociaż wcale nie, bo Wy po nocach kurka piszecie!
Podziel się: