reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mmmm super, widać że uwielbiasz gotowanie:) żadnej gafy nie było a wręcz przeciwnie nie zapomniałas o nikim- powiedziałas i o swoim mężu i u tesciowej sporo punktów załapałas:-D
Jestem z ciebie dumna!

reklama
Dzień dobry
mmm, ja też oglądałam :-) było dobrze, nie wiem, czego Ty chcesz od siebie.
wikula, jak tam humorek? koniec z dołowaniem mam nadzieję.

Kurde a ja sie nie załapałam na szoł z mmm.... :))

Dopiero wróciliśmy z zakupów, kupiłam młodemu od sis gre na mikołaja, patzre a tam napis od 12 lat , młody ma 7 :szok: trudno, da radę !!! hahahah !!!

Mamy dzis kolędę , kupiliśmy krzyżyka i te inne takie, no i oczywiscie ja juz zaczęłam wystrój świąteczny tworzyć, stary się ze mnie śmieje:happy: ale co tam, niech się śmieje :tak:

Zastanawiam się czy księdza nie poprosić o odprawienie egzorcyzmów nad moją papugą:-):szok:, ostatnio oszalała, serio atakuje nas , nawet jak dajemy jej jeść to drze się jak szalona, do tego dziobie !! Czort jeden !!!

Wiecie co, od dwóch godzin nie mam zgagi !!! :-D:-D i wiecie co ??? Kawe pije :-D tylko ciiii .....

mama,. kahaka, caro, mmm, tymonka i inne straczki :)) - witam sie :tak:

Palma! jak to kolędę?? wszyscy chyba pogłupieli jak widzę te wystroje swiąteczne w sklepach to nie wytrzymuję, kurka przecież jeszcze do okresu swiątecznego sporo czasu nie???:szok:

Zjolka a napisz mi jakie miałas powody do zrobienia histero? poronienie? u mnie lekarz zawsze mówi że nie mam wskazań a może też cos wsrodku siedzi i sie inaczej nie dowiem o tym...

A ja mam mieszane uczucia dzisiaj...mój ex,biologiczny rodziciel małej mnie urabia...przeprasza,opowiada co czuł itp...minęło 5 lat odkąd zostawił mnie samą w ciąży...

caro - powinniśmy byc miłosierni, ale pewnie jak sobie przypomnisz co wtedy czułaś , jak Cię zostawił ... to ciężko o miłosierdzie ... Wiadomo, że z prespektywy czasu, wszyscy łagodniejemy, musisz sięgnąć w głąb siebie ...

tymonka - no już mamy kolędę :baffled: a święta kochana sa za miesiąć :)):-D histeroskopia, może być wskazaniem po poronieniu, ale tylko w wypadku łyżeczkowania, gdyż bo ponieważ:szok: po łyżeczkowaniu, mogą się ( ale nie muszą ) zrobić zrosty ....

dobra zapisze się w poniedziałek, już tym razemn obiecuję !!! na tą histeroskopię, zjolencha powiedziła, ze aż tak bardzo nie boli, to pójdę, a co ! Niech se zrobia i tak napewno nic nie wyjdzie ... :)

palemka, jaką kolędę???? masakra, przed świętami???????? no to ja już w poniedziałek dopilnuję, żebys się zapisała! Ciekawe, czy ja nie mam zrostów - po 2 łyżeczkowaniach...
carol, to mu się przypomniało, po 5 latach, niech spada na szczaw.

Ja gotuję krupnik pierwszy raz w życiu.
Po obiedzie idę do mamy, bo moja szanowna siostra raczyła przyjechać i się stęskniła :-D

reklama
Do góry