reklama
Kurde a ja sie nie załapałam na szoł z mmm.... )
Dopiero wróciliśmy z zakupów, kupiłam młodemu od sis gre na mikołaja, patzre a tam napis od 12 lat , młody ma 7 trudno, da radę !!! hahahah !!!
Mamy dzis kolędę , kupiliśmy krzyżyka i te inne takie, no i oczywiscie ja juz zaczęłam wystrój świąteczny tworzyć, stary się ze mnie śmieje ale co tam, niech się śmieje
Zastanawiam się czy księdza nie poprosić o odprawienie egzorcyzmów nad moją papugą:-), ostatnio oszalała, serio atakuje nas , nawet jak dajemy jej jeść to drze się jak szalona, do tego dziobie !! Czort jeden !!!
Wiecie co, od dwóch godzin nie mam zgagi !!! i wiecie co ??? Kawe pije tylko ciiii .....
mama,. kahaka, caro, mmm, tymonka i inne straczki ) - witam sie
Dopiero wróciliśmy z zakupów, kupiłam młodemu od sis gre na mikołaja, patzre a tam napis od 12 lat , młody ma 7 trudno, da radę !!! hahahah !!!
Mamy dzis kolędę , kupiliśmy krzyżyka i te inne takie, no i oczywiscie ja juz zaczęłam wystrój świąteczny tworzyć, stary się ze mnie śmieje ale co tam, niech się śmieje
Zastanawiam się czy księdza nie poprosić o odprawienie egzorcyzmów nad moją papugą:-), ostatnio oszalała, serio atakuje nas , nawet jak dajemy jej jeść to drze się jak szalona, do tego dziobie !! Czort jeden !!!
Wiecie co, od dwóch godzin nie mam zgagi !!! i wiecie co ??? Kawe pije tylko ciiii .....
mama,. kahaka, caro, mmm, tymonka i inne straczki ) - witam sie
Palma! jak to kolędę?? wszyscy chyba pogłupieli jak widzę te wystroje swiąteczne w sklepach to nie wytrzymuję, kurka przecież jeszcze do okresu swiątecznego sporo czasu nie???
Zjolka a napisz mi jakie miałas powody do zrobienia histero? poronienie? u mnie lekarz zawsze mówi że nie mam wskazań a może też cos wsrodku siedzi i sie inaczej nie dowiem o tym...
Zjolka a napisz mi jakie miałas powody do zrobienia histero? poronienie? u mnie lekarz zawsze mówi że nie mam wskazań a może też cos wsrodku siedzi i sie inaczej nie dowiem o tym...
E
EEnil
Gość
A ja mam mieszane uczucia dzisiaj...mój ex,biologiczny rodziciel małej mnie urabia...przeprasza,opowiada co czuł itp...minęło 5 lat odkąd zostawił mnie samą w ciąży...
E
EEnil
Gość
Błonka,nie łamię.Zwłaszcza,że on nic nie chce ode mnie ani żadnych powrotów itp
caro - powinniśmy byc miłosierni, ale pewnie jak sobie przypomnisz co wtedy czułaś , jak Cię zostawił ... to ciężko o miłosierdzie ... Wiadomo, że z prespektywy czasu, wszyscy łagodniejemy, musisz sięgnąć w głąb siebie ...
tymonka - no już mamy kolędę a święta kochana sa za miesiąć ) histeroskopia, może być wskazaniem po poronieniu, ale tylko w wypadku łyżeczkowania, gdyż bo ponieważ po łyżeczkowaniu, mogą się ( ale nie muszą ) zrobić zrosty ....
dobra zapisze się w poniedziałek, już tym razemn obiecuję !!! na tą histeroskopię, zjolencha powiedziła, ze aż tak bardzo nie boli, to pójdę, a co ! Niech se zrobia i tak napewno nic nie wyjdzie ...
tymonka - no już mamy kolędę a święta kochana sa za miesiąć ) histeroskopia, może być wskazaniem po poronieniu, ale tylko w wypadku łyżeczkowania, gdyż bo ponieważ po łyżeczkowaniu, mogą się ( ale nie muszą ) zrobić zrosty ....
dobra zapisze się w poniedziałek, już tym razemn obiecuję !!! na tą histeroskopię, zjolencha powiedziła, ze aż tak bardzo nie boli, to pójdę, a co ! Niech se zrobia i tak napewno nic nie wyjdzie ...
palemka, jaką kolędę???? masakra, przed świętami???????? no to ja już w poniedziałek dopilnuję, żebys się zapisała! Ciekawe, czy ja nie mam zrostów - po 2 łyżeczkowaniach...
carol, to mu się przypomniało, po 5 latach, niech spada na szczaw.
Ja gotuję krupnik pierwszy raz w życiu.
Po obiedzie idę do mamy, bo moja szanowna siostra raczyła przyjechać i się stęskniła
carol, to mu się przypomniało, po 5 latach, niech spada na szczaw.
Ja gotuję krupnik pierwszy raz w życiu.
Po obiedzie idę do mamy, bo moja szanowna siostra raczyła przyjechać i się stęskniła
reklama
E
EEnil
Gość
Palemko,masz rację...
Podziel się: