reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

no to ja też sie witam niedzielnie:)
wczoraj strasznie bolala mnie głowa, dopiero wieczorem jakos było lepiej a wczoraj mielismy gosci wieczorem wiec przygotowaniem wszystkiego musial zając się m! ale kuchni nie chciałybyscie widziec po tym gotowaniu:szok:
dzisiaj lecę do tesciowej na obiad i do siostry m na kawkę bo m nie ma przez cały dzień, będzie dopiero wieczorem.

reklama
no własnie ponad miesiąc został. nie czuje jeszcze swiat ani atmosfery:-) dzięki Palma za te info o histeroskopii, jednym się robią zrosty a innym nie i kurna na każdym etapie leczenia taka loteria...

Błonka to mamy podobne humorki przed okresem jak widzę. a facet to wtedy potrafi wkurzyc na maksa!

Ewa robiła super roladki z kurczaka według przepisu Mmmm muszę kiedys takie zrobić.

wiesz co tak mysle ze nawet jak by nie przed okresem to tez bym sie wkurzyla... wyobraz sobie robił chłop wino z jablek... wycisnał sok a reszte w worki na smieci popakowal i tak stalo pol dnia w kuchni zamiast od razu wyniesc.. wrocilam z pracy a tu smierdzi zgniłkami... podloga mokra lepka... piec caaly w jablkach i to takie juz przypalone ze zetrzec nie moglam dopiero domestos pomogl jak odstalo troche... no i oczywiscie zaczal wynosic te worki... a z tych workuw kapie.. i przez cale mieszkanie dzie z tym na podworko do konteerow.. przeszedl przez salon i sypialnie......... mokro... a on mi mowi oj pokapalem.... a widzial ze sie leje... to ja furii poprostu dostalam.... a jak zaczelam myc naczynia a suche chowac... to patrze a w tym kranie 2 co mam juz czyste naczynia tylko do odkapniecia, tam pelno zgnilych jablek i czyste naczynia brudne!!!!!! szałłłłłłł i jeszcze mial pretensje ze sie buerze wiecie? poklocilismy sie, zwyzywalam go od fajtulap nierobow itp ;/

zamiast wziac ten mokry worek w 2 worek suchy to by mi roboty oszczędził... a tak musialam podloge umyc bo lepko, rozciapciał to kapciami jeszcze...ja mowie umyj to szybko bo w panele wejdzie i bedzie smierdziec pod podlogą.. to on na luzkaka idzie myje najpierw wiadro z mopa potem mopa wkur... sie wzielam to sama i szybko starlam bo bym sie nie doczekala..... :( dlaczego mam takiego ciolka czasem mam ochote go zabic normalnie golymi rekami...

Błonka współczuje Ci tych nerwów z chłopem....czasami zachowują sie jakby myślenie bolało......
podaję Ci meliskę i kawałek czekoladki
c007.gif

Carola- poszalałaś???:)

Palemka to ale macie szał z ta Wasza papugą
c029.gif
może ma okres godowy
c024.gif
c024.gif
:)))i hormony ją rozsadzają:-D
fajnieeeee,że zgaga Cię odpusciła;)))

pozdrawiam wszystkie babeczki-ja dzis o 3 nad ranem dostałam @....po 24 dniach...zawsze to lepiej niż po 18 ale czy ja doczekam sie normalnego 28dniowego cyklu???????
a poza tym jeśli brać pod uwagę ,że owu jest 14 dni przed @ czyli w tym przypadku miałam ją niby w 10 d.c. a działalismy jak teraz policzyłam w 9. 11. i 14d.c. to czemu nie zaszłam???
nie zaszłam i już nie zajdę taka jest prawde..
już nie smęcę bo to nie ma sensu-tak sobie napisałam...

u nas bardzo słoneczna niedziela-dzieciaki pobawiły się godzinę na ogrodzie z Bono,mnie boli podbrzusze i krzyż i nic mi sie nie chce..
na obiadek zrobiłam ziemniaki z koperkiem ,kalafior na maśle z bułką tartą i jaja sadzone..

smaczego obiadu tym które zaraz zasiadają
c013.gif

Hej Mama:)
Ja popiłam wczoraj z koleżanką:)
Na obiad mam mięso pieczone i ziemniaki pieczone.Czekam aż mąż wróci z wyjazdu i będę piekła.

Teraz zaczynamy cykl razem...
Mama a Ty stosowałaś CLO?

Też podbrzusze boli,zaraz wezmę no-spę.

Carola- ja mam Dominika po Clo-w pierwszym cyklu brania sie udało-a wcześniej 7 miesięcy nie mogłam zajść..
teraz brałam jak tylko zaczeliśmy starania czyli od lutego 2010 roku przez 6 czy 7 cykli ale nic to nie dało niestety;((
a bardzo wierzyłam,że Clo znów mi pomoże ale nieee

A nie ma czegoś podobnego do CLO?Innego leku który by na Ciebie zadziałał?Ja się obawiam,że u mnie to też nie zda egzaminu?
Chociaż co do Ciebie wierzę,że się uda bez niczego,zostaniecie zaskoczeni przez fasolkę ;) &&&&

aha..my mieliśmy wczoraj znajomych i tez powinkowaliśmy a potem poszłam do sąsiadki i też winko-miała ostatnio bardzo nerwowe 2 tyg ,masa badań,szpital-podejrzewali nowotwór jajnika ,ale narazie diagnoza niepotwierdzona.....
oby okazało się,że nic Moni nie jest..

reklama
Do góry