reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie wojowniczki
Zjola cieszę się ,że masz już dabanie za sobą i że zniosło coc do sprawy i już znacie wroga!! teraz do dzieła a my pozaciskamy &&&&&
przesyłam ciepłe myśli kochana!!!
Tymonka mi też miło tu z Wami ,ale każdy tak zalatany,że ostatnio coraz mniej czasu na bb-teraz wleciałam przy śniadaniu bo Tom kompa odpalił bo coś w pracy musiał zrobić to skorzystałam..
Palemka- kochana moja -Ty się masz z tym żołądkiem...
przytulam Cię i liczę ,że leki w końcu zaczną działać..
Jerra witaj...przykro mi ,że i u Ciebie nadal bez zmian...
ja mam dziś 24 d.c. jak na mnie szał!!!!!ostatni cykl miałam 18dniowy!
myślę,żeby się wybrać do gina bo już rok minął rak robiłam cytologię i może znów z Nim pogadam co mam jeszcze przebadać...
miłego dnia kochane ja zaraz rzucam się w wir porządków i pieczenia ciasta -na 15.00 mamy przyjaciół -przyjadą z 2 chłopców-będą w domu dzieci w wieku-3,4,5 i 6 lat )) mam nadzieję ,że się dogadają ))
Zjola cieszę się ,że masz już dabanie za sobą i że zniosło coc do sprawy i już znacie wroga!! teraz do dzieła a my pozaciskamy &&&&&
przesyłam ciepłe myśli kochana!!!
Tymonka mi też miło tu z Wami ,ale każdy tak zalatany,że ostatnio coraz mniej czasu na bb-teraz wleciałam przy śniadaniu bo Tom kompa odpalił bo coś w pracy musiał zrobić to skorzystałam..
Palemka- kochana moja -Ty się masz z tym żołądkiem...
przytulam Cię i liczę ,że leki w końcu zaczną działać..
Jerra witaj...przykro mi ,że i u Ciebie nadal bez zmian...
ja mam dziś 24 d.c. jak na mnie szał!!!!!ostatni cykl miałam 18dniowy!
myślę,żeby się wybrać do gina bo już rok minął rak robiłam cytologię i może znów z Nim pogadam co mam jeszcze przebadać...
miłego dnia kochane ja zaraz rzucam się w wir porządków i pieczenia ciasta -na 15.00 mamy przyjaciół -przyjadą z 2 chłopców-będą w domu dzieci w wieku-3,4,5 i 6 lat )) mam nadzieję ,że się dogadają ))
E
EEnil
Gość
Hej
Mmm oglądam i czekam na Twoje wystąpienie
Tylko dlaczego jełopy piszą,że to odcinek z 2010r??Zmylili mnie,ale widzę,że Pani Ewa ma ten sam strój co z Tobą na zdjęciu.
Mmm oglądam i czekam na Twoje wystąpienie
Tylko dlaczego jełopy piszą,że to odcinek z 2010r??Zmylili mnie,ale widzę,że Pani Ewa ma ten sam strój co z Tobą na zdjęciu.
mama05
Tymonka jaki kanał?????
Wikula-&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!
Wikula-&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!
E
EEnil
Gość
Mama na polsacie
mama05
Carola-dzięki...to to wszystkie zasiadamy do podziwiania mmm