reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam moje weteranki kochane ;))
myslę o Was często ,ale czasu brak.

Carola- ja właśnie kończe czytać zaćmienie-czyli 3 część zmierzchu-jeszcze 4ta mi została;)))i jak jam-Bella ładna? a Edward?:))))))słyszałam ,że Jacob całkiem si:))))
też miałam iść ale przez to ,że w czawertek zrobili to kurka nie miałam z kim bo każdy pracuje.....

Kahaka- pogłaskaj brzusio:)))

u mnie po staremu..

Kasai,świetny film:)

Mama,Bella 1/3 filmu ładna a potem...nie zdradzę:)))
Ja tam wolę Edwarda:)))) Jacob to ładny dzieciak:) ale nie dla mnie,wolę zimnego drania:)))

mama, cześć :-)
carol, ja już oglądałam 1 i 3 część, a przeczytałam wszystkie. Tak jak się logicznie pomyśli, to ta historia jest strasznie głupia :-D ale wciągająca.

Witajcie Weteranki.
Corolla nieźle mnie rozbawiłaś 'zimny drań' dobrze powiedziane ;-)

My jutro się wybieramy. Ciekawa jestem w którym momencie się kończy ta pierwsza część. Możesz zdradzić?? :-)

Kasia ja obejrzałam wszystkie a z książek to tylko tą o Bree Turner,super:)
Mam ochotę przeczytać wszystkie książki ale chciałabym wszystkie naraz a narazie nie mam tyle kasy...
Historia jak historia...ale ta ich miłość:))))

Bree,oj,nie zdradzę:)))) Sama siedziałam jak na szpilkach:)
Był jeden moment który wydał mi się przesadzony ale podyskutujemy jak obejrzysz:))))
Miłego oglądania:)

Bree witaj ;)
a 1sza część 4tej część kończy sie tak ,że Bella otwiera oczy i ma czerwone...

Kahaka- hej kochana :)
pewnie,że jak tak pomysleć to głupie to;)))))wampiry ,wilkołaki....ale wciąga -masz rację :)))

Carolla- no nie ma to jak zimny drań :)) przystojny do tego:)

Osssszzzzz ty!! Mnie już ciekawość zżera. Ja wszystkie książki przeczytałam, tą o Bree tez (stąd m.in. mój nick:zawstydzona/y:) mam w domu wszystkie książki i filmy. Wiecie, ze były kiedyś w Tesco po 19,99 ???
Mi osobiście najbardziej jak dotąd podoba się Zmierzch, później Zaćmienie najmniej mi się podobała Księżyc w nowiu jakoś dołowała mnie ta jej depresja. Ale Soundtrack z Księżyca... był za to rewelacyjny. Najlepszy moim zdaniem ze wszystkich części. Chociaż Zmierzchowy też był fajny - szczegolnie mi się podobały piosenki Pattinsona. On to taki cholera niegrzeczny jest hmmmm :tak:

reklama
Mama Witaj!! Dzięki Ci dobra kobieto za info bo Carolla to mnie wykończyć nerwowo chciała ;-)

Laski miło się gada, ale obowiązki wzywają. Muszę jakieś żarełko kupić bo mi sklepy pozamykają. Miłego wieczoru dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Do góry