reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć księżniczki palma wróciła po całodziennym wojażu, pomagałam dziś sisotrzyczce wpracy i jezdziłam z nia po sklepach :)

kahaka - skarbie , zadzwonili mi w soobotę wieczorem, że jednak dziękują, mają już kogoś :((

zjola - jak histero ??? opowiadaj ???

caro - jeszcze ci jakis lek dołożył ?

bree - ja to wogóle nie wiem co to ten zmierzch ? byłam wczoraj w kinie na :List do M ... " i serdecznie wszystkim polecam , ale tak na 100 %:tak:

mama - kogo moje oczy widzą :szok: cieszę się, że jesteś, czytałam, że na froncie bez zmian, u nas też, nie martw się ;-) nie wiem czy wiesz, ale sol wróciła ? Jak w pracy , co słychac wogóle ? Pamiętam jak w zeszłym roku, miałysmy nadzieje, ze na Swięta nam się uda :zawstydzona/y: ah ... bo w końcu się uda ...:tak:

Palemka cześć słonko moje kochane ;))) czujesz jak Cie ściskam ??
c007.gif
c007.gif

u mnie powoli do przodu-pracuję i jest oki choć od poniedziałku do środy nie mam czasu na bb wogóle tak jestem zalatana.
Zuza daje radę w szkole,jest zadowolona i ...czyta jak szalona ;)))
Domino tez oki tylko czasem ma fochy jak to 4ro latek-ale dajemy radę ...
Tom też oki-dba o zonkę..rozpieszcza mnie słodkościami a doopka rośnie...
kochamy się więc może jakieś dzieci z tego będą-nie staramy się ,ale i nie zabezpieczamy(bo i po co jak i tak się nie udaje)..

nie-nie wiedziałam,że Sol wróciła ;))pozdrów Ją jak się z Nią "spotkasz " na bb :)))

no i ......pewnie ,że w końcu się Tobie uda!!!!!

Ja również polecam Listy do M mój M zaprosił mnie do kina w urodzinki fajny film można się pośmiać tam gdzie gra młody Sturh to musi być fajny film:)a no i widzę że nie tylko ja jestem fanką zimnego drania:)

I ja sie witam :)
mam dzisiaj 16dc i kreska druga jest juz dobrze widoczna ale to jeszcze nie to no to kurde kiedy ja mam ta owulke? Jak wroce z pracy to sie moze cos zmieni bo to tak troche dziwnie jak ostatnio @ przychodzila od 28 do 30 dc i to od 5 miesiecy a raz byla 23 dnia?? No nic zobaczymy.

Nie chce was zanudzac moim paplaniem... ale po przyjsciu z pracy zrobilam tesciora i ... nic zadnej kreseczki... wiec cpo jest do cholery?? a z rana to nie byl pierwszy mocz... do tego mam plamienia bol jajnikow i podbrzusza. Ja juz serio nic nie rozumiem... Wiem ze test to tylko test... we wtorek ide do gina bo ja juz glupieje przez to.

Palemko,tak na tarczycę Euthyrox.Najlepsze jest to,że jego działanie spowoduje utratę wagi:))))
Trzymajcie &&&&&& mocno! Za schudnięcie i fasolinkę,kuźwa,musi się udać!:-D:tak:;-):-):zawstydzona/y::laugh2::rofl2::happy::cool2::-p

mamuśka - Nam się uda !!! Nam !!!
caro - heheh no to się cieszysz, bo ostatnio narzekałaś na wagę :))

A ja mam doła, leki nie pomagają, nadal mam zgagaę non stop, odbijanie i ten okropny żółty nalot na języku, zaczęłam szperac po necie i nic dobrego to nie wróży:-:)zawstydzona/y: niepotrzebnie czytałam. To coś z żółcią ... nic dobrego ... chyba przerwę starania :zawstydzona/y: Idę spać !!! Do dupy z tym wszystkim :crazy::zawstydzona/y:

jestem nadrobiłam
carola czyli pewnie tarczyca wszystko poplątała
zjola jak tam???? pewnie zostawili na obserwacji ciebie???
palma no ty masz szczęście mam nadzieję że to znak na same fasolki u Ciebie
ja też chcę iść na List do M:)

Cześć dziewczyny!
Mama strasznie miło cię widzieć! szkoda że bez zmian u ciebie, u mnie niestety też...
Zjola odezwij się jak badanie!
Carol znów fałszywy alarm ale trzeba się cieszyć że to nie to coś gorszego.
Pozdrawiam wszystkich których nie wymieniłam.

reklama
Do góry