reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A ja jade na "Listo do M... " czy coś takiego :))

jest mi po tym leku zle, boli mnie głowa i niedobrze mi ... lece pa :)

caro - daj znac po wizycie pa :))

A nie prawda, bo 3 skorpionki :-D:-D:-D

A nie prawda bo 4!!! ja miałam urodzinki 02.11, mój m mial wczoraj:-)

Dziewczyny ja teraz nie bede zaglądala zbyt często ale staram się być na bieżąco.postanowiłam odpoczywać od netu i dać nam jeszcze trochę czasu na naturalne staranka, nie jestem chyba gotowa na invitro jeszcze teraz. dostałam namiar do nowego lekarza od mojej cioci której marzenie niedawno się spełniło w dosc już zaawansowanym wieku własnie dzięki temu lekarzowi... może znajdzie na nas sposób.

Zjolka trzymam kciuki za jutro! robisz badanie prywatnie? w szpitalu? o której zaczynasz?

Witam :)
Bosz ja co chwile mam zgage... juz mnie to wkurza. A to przez to dojczlandzkie zarelko. A nie mam nic na zgage :( Ale widze ze nie tylko mnie meczy. Test owu jeszcze negatywny ale kreseczka coraz ciemniejsza.

Caro mam nadzieje ze to nic niepokojacego.

Pierwsza :-)

Witam się, chetnie z kawką - hahaha, niestety dieta lekkostrawna, a tak bym się napiła :zawstydzona/y:
Film był świetny, naprawdę polecam dziewczyny.

jera - no to witaj w klubie zGagi :tak: Tylko ja do tego mam jeszcze ból zołądka i żółty język - fuj !!!

caroline
- i co ????????

reklama
I ja sie witam :)

Palma no wkoncu mi przeszlo mam nadzieje ze nie powroci szybko. a mam dzisiaj 16dc i kreska druga jest juz dobrze widoczna ale to jeszcze nie to no to kurde kiedy ja mam ta owulke? Jak wroce z pracy to sie moze cos zmieni bo to tak troche dziwnie jak ostatnio @ przychodzila od 28 do 30 dc i to od 5 miesiecy a raz byla 23 dnia?? No nic zobaczymy.

Do góry