reklama
Ewciu, ja nie mam FB. Kiedyś miałam, ale skasowałam, bo nie kapuję o co tam chodzi ;-) o tej Kasi też czytałam, była na marcówkach, jak ja...
zjolka, głupia @ale zrobisz histero i od razu zaskoczysz, zobaczysz!
A mi siara leci normalne to?
I sama siedzę w domu znowu i jutro też.
zjolka, głupia @ale zrobisz histero i od razu zaskoczysz, zobaczysz!
A mi siara leci normalne to?
I sama siedzę w domu znowu i jutro też.
E
EEnil
Gość
Palemko...nie ja mam jelita i ból pleców...
Zjola,czytałam...straszne to!
Ewa,nie mogę Cię znaleźć...
Zjola,czytałam...straszne to!
Ewa,nie mogę Cię znaleźć...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam sie i ja a mnie obudzil krwotok z nosa a w nocy bol krgosłupa
kwiatuszek - oj to nieciekawie
zjola - to straszne, czytałam wczoraj o niej, dziewczyny na wątku rodzących i staraczek coś pisały, to straszna tragedia, biedna dziewczyna, jak ona sie teraz pozbiera ... ( serce pęka, nie wiedziałm, że wczesniej też starciła ciążę (
kahaka- ta siara to chyba normalna sprawa
caro - a no widzisz, u mnie w parze z żołądkiem a u ciebie z kręgosłupem kupiłam se ziółka gastrosan i zaraz będę łykać )
ewcia - niestety nie jestem na FB, jestem na NK
Jest ktoś na NK ???
Ginka mi jeszcze nie odpisała w sprawie wyników męża, mam cichą nadzieję na inseminację ) może obejdzie się bez skalpela
zjola - to straszne, czytałam wczoraj o niej, dziewczyny na wątku rodzących i staraczek coś pisały, to straszna tragedia, biedna dziewczyna, jak ona sie teraz pozbiera ... ( serce pęka, nie wiedziałm, że wczesniej też starciła ciążę (
kahaka- ta siara to chyba normalna sprawa
caro - a no widzisz, u mnie w parze z żołądkiem a u ciebie z kręgosłupem kupiłam se ziółka gastrosan i zaraz będę łykać )
ewcia - niestety nie jestem na FB, jestem na NK
Jest ktoś na NK ???
Ginka mi jeszcze nie odpisała w sprawie wyników męża, mam cichą nadzieję na inseminację ) może obejdzie się bez skalpela
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
Palemko ja mam NK ale nie korzystam jakoś...nawet zdjęć nie mam...
Wolę Fcb-ooka
Wolę Fcb-ooka
reklama
E
EEnil
Gość
Kurde,miałam problem bo myślałam,że @ przylazła a to plamienie,które ustało.Nie wiedziałam co robić i do ginka nie mogłam się dodzwonić.Ok,ginek oddzwonił...kazał wziąć dalej Luteinę 2xdziennie,CLO absolutnie nie brać bo mimo,że nie miałam owu mogłoby się okazać,że jednak jestem w ciąży (taaaa,jasne!).
Tak więc mam brać lutkę i przyjść 21.11 chyba,że @ nadejdzie to zadzwonić...
Już nic nie wiem...
Tak więc mam brać lutkę i przyjść 21.11 chyba,że @ nadejdzie to zadzwonić...
Już nic nie wiem...
Podziel się: