reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Po co?Żeby się rozczarować znowu?
Na 100% @ przylezie,boli mnie lekko podbrzusze...
Lutkę odstawiłam 6dni temu...teraz znowu wezmę i przylezie.Nie zawodzi.
Zresztą byłam 28.10 i owu nie było,pęcherzyki nie urosły.

Carol, nigdy nic nie wiadomo...
palemko, ale laska z Ciebie:-) nie wiedziałam, że masz takie piękne imię...I zmienna jestes-na każdym zdjęciu inne włosy :-)

Mąż też chce żeby testować...zobaczę,nie chcę znowu płakać nad testem:(((
Boli mnie lekko jajnik aż do pachwiny...
Palemko podaj mi na PW Swoje dane,odnajdę Ci i popodziwiam:)

własnie otrzymałam wiadomość od lekarki : zdolność zapładniająca tego nasienia jest dobra.
A ja sie martwiłam niepotrzebnie. Czyli znowu jesteśmy w punkcie wyjścia.:cool:

palemko, no to tylko się cieszyć. Wygląda na to, że zostaje Ci to hsg :-p

A ja właśnie przegrałam na allegro aukcję na płaszcz ciążowy na zimę. Masakra, nie mam w czym chodzić :crazy:

no super hsg, a potem laparo, już się nie mogę doczekać :(

przykro mi, że nie spózniłaś się na aukcję kasiu,napewno znajdziesz coś innego, idę spac boli mnie brzuch a zgaga gardło mi juz wypala

dobranoc

Palemko - znowu jedziemy na tym samym wózku. Rób to hsg a ja w piątek histero. Wiążę z tym badaniem pewne nadzieje, bo żona naszego kolegi zaszłą w ciążę po histero jak usunęli jej polipa. A wyniki wcześniejsze mieli takie same jak my. Nikt nie wiedział o co kaman.

Kciuki za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
witajcie
zjola więc jest szansa super &&&& i tez optymizm pomoże
na innym wątku też były dziewczyny co po laparo w tym samym cyklu zaszły:)
zjola czytałam posty wcześniejsze i widzę że listopad nie za ciekawie się rysuje
sąsiadka mojej mamy była w ciąży z 6 dzieckiem ma 5 chłopców i ma 45 lat więc lekarze bardzo dali jej odczuć wiek oraz namawiali do usunięcia
i teraz byłaby w 5 miesiącu ciąży poroniła dziewczynka tzn. nie żyło dziecko a 3 dni prędzej była w Gdańsku na prenatarnych i było wsio ok i też niesprawiedliwość
więc wiecie jeszcze jak sie zachodzi to to jest tylko 1/3 sukcesu - takie jest moje zdanie

i cięzko to też przeżywam bo "niedługo by, została mamą po raz 3":((

Ostatnia edycja:
Do góry