reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
na pewno pięc dni miałaś to brać:) ale dawki to już nie wiem
jeżeli masz mocne plamienie to faktycznie jest to nowy cykl, ale jeżeli bardzo sporadyczne, to jest to jeszcze stary cykl, ale zapewne jutro @ się rozkręci, a wsumie clo też można brać od 2dc, więc bez różnicy kiedy weźmiesz pierwszą dawkę:)

moja ginka mowila ze clo nie wazne od kiedy sie bierze.. wazne zeby do 7 dc, owu i tak wystapi.. lekarz sobie tak tylko strzela dniami jak mu pasuje zbey byla przewidywana owu, jak chce dluzszy cykl to daje pozniej clo.. ja biore zawsze od 2 dc bo chce miec szybko owu...

caro zycze ci tego z calego serca... zycze wszystkim by sie udalo bo to niesprawiedliwe ile musimy przejsc.. jak by tak rozdzielic czas staran rowno na kazda kobiete na swiecie to srednio kazda by starala sie pol roku... chyba.. tak sobie gdybam :p bezsesnu co mowie ale jak sie ma za duzo czasu to sie mysli

nie trzeba byc idealem wystarczy ze choc troche ci zalezy i dzieci wiedza ze sa kochane.. to wszystko.. przesadzic tez nie mozna bo potem beda takie mami synki ;p ale ja bym chyba byla bardzo nadopiekuncza mama ze wzgledu na te staranka.... dluuuugie

ja tez zmykam bo dzis w parku przeszlam chyba milion kilometrow, potem jeszcze bylam z emkiem w centrum handlowym na zakupach i padam... :) ppaaaaaa ;-)

reklama
Do góry